Μαχητές ζωής μέσα από τη μήτρα! Η συγκλονιστική ιστορία μίας μητέρας με καρκίνο που γέννησε δίδυμα!

Είναι μαχητές πριν καλά καλά έρθουν στη ζωή. Τα δίδυμα της φωτογραφίας επιβίωσαν μέσα στη μήτρα, κατά τη διάρκεια χημειοθεραπειών που υποβαλλόταν η μητέρα τους.

Μαχητές ζωής μέσα από τη μήτρα! Η συγκλονιστική ιστορία μίας μητέρας με καρκίνο που γέννησε δίδυμα!

Η Σάρα Πιρς, ήταν μόλις 16 εβδομάδων όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι είχε καρκίνο του μαστού. Η μόνη ευκαιρία για να σωθεί ήταν η χημειοθεραπεία καθώς ο καρκίνος ήταν επιθετικός. Το μόνο που τρομοκράτησε την Σάρα, ήταν ότι με αυτού του είδους τη θεραπεία, υπήρχαν πιθανότητες να «χάσει» τα διδυμάκια της.

Παρά τις αντιξοότητες όμως, όχι μόνο γεννήθηκαν αλλά χαίρουν άκρας υγείας! Μάλιστα οι ειδικοί τόνισαν ότι δεν γνώρισαν άλλη γυναίκα που να κυοφορούσε δίδυμα και να έκανε ταυτόχρονα χημειοθεραπεία. Κι όχι μόνο αυτό. Η συγκεκριμένη γυναίκα, έκανε παράλληλα ακτινοβολίες και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή.

Η ιστορία της Σάρα, έκανε το γύρο του κόσμου. Η επιθυμία της για παιδί ήταν μεγάλη. Έτσι λοιπόν τόσο εκείνη όσο και ο 27χρονος σύντροφός της, όταν αποφάσισαν ότι θέλουν πολύ να αποκτήσουν παιδί, απευθύνθηκαν σε κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Είχα μία έκτοπη κύηση πριν από δέκα χρόνια και οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν τις σάλπιγγές μου. Έτσι η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν η μόνη μου διέξοδος», ανέφερε χαρακτηριστικά η 40χρονη μητέρα.

Δύο εβδομάδες μετά τη θεραπεία, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Δύο εβδομάδες αργότερα ο υπέρηχος έδειξε δύο παλμούς καρδιάς! «Ήμασταν απόλυτα ενθουσιασμένοι», πρόσθεσε.

Την 16η εβδομάδα άρχισε η περιπέτεια. Η Σάρα την ώρα που έκανε ντους έπιασε έναν όγκο στο στήθος της. Μετά από λίγες ημέρες οι γιατροί της ανακοίνωσαν τη δυσάρεστη είδηση. «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ανησυχούσα τόσο πολύ για τα μωρά. Το μόνο που μπορούσα να σκεφθώ ήταν πώς θα μπορούσαν να επιβιώσουν τα αγγελούδια μου», εξομολογήθηκε.

Την 18η εβδομάδα υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες κι οι ακτινοβολίες. Η θεραπεία ολοκληρώθηκε την 30η εβδομάδα. Πέντε εβδομάδες αργότερα, το Νοέμβριο του 2012, γεννήθηκαν τα δίδυμα. «Ήταν δύο μικροί μαχητές. Ήταν η πιο καταπληκτική στιγμή όταν τα κράτησε στην αγκαλιά μου μετά την καισαρική», είπε στη Daily Mail.

Τώρα τα μωρά είναι 18 μηνών κι εκείνη όπως ανέφερε, νιώθει ότι είναι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved