Διαγωνισμός Mothersblog: Πείτε ναι στο θηλασμό με προϊόντα Weleda

Το motherblog χαρίζει σε 10 τυχερές μανούλες μια ολοκληρωμένη λύση φροντίδας και προστασίας κατά την διάρκεια του θηλασμού με το λάδι και το τσάι της WELEDA!

Διαγωνισμός Mothersblog: Πείτε ναι στο θηλασμό με προϊόντα Weleda

Το λάδι θηλασμού είναι ένα φυσικό προϊόν με βάση το αμυγδαλέλαιο που βοηθά στο να διατηρηθεί η επιδερμίδα στην περιοχή του στήθους απαλή και ελαστική. Το προσεκτικό μασάζ με το λάδι ανακουφίζει την περιοχή του στήθους, μέσω της καλύτερης ενεργοποίησης της κυκλοφορίας του αίματος και της αύξησης της θερμοκρασίας του στήθους. Απαραίτητο για έναν ευχάριστο και αρμονικό θηλασμό τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας! Παράλληλα το τσάι, διευκολύνει το θηλασμό και ενισχύει την παραγωγή μητρικού γάλακτος, καθώς προλαμβάνει από τους κολικούς στα βρέφη. Είναι ένα μείγμα από επιλεγμένες φυτικές πρώτες ύλες που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες.

Αποκαθιστά την ισορροπία των υγρών στο σώμα και έχει υπέροχο άρωμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε αιθέρια έλαια. Η ενεργή του δράση λειτουργεί εξισορροπητικά προσφέροντας αρμονία και χαλάρωση. Πίνετε ευχάριστα από το τέλος της εγκυμοσύνης και καθ' όλη τη διάρκεια των μηνών της γαλουχίας.

Και ακόμα, η Φροντίδα χειλιών Everon τώρα και στο στήθος! Περιποιείται κατά την διάρκεια του θηλασμού τις θηλές, ενυδατώνοντας τέλεια την περιοχή με απαλό αμυγδαλέλαιο.

Για να κερδίσετε και εσείς , συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=15989&url=mothersblog.gr|579|1750{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved