Η Αντζελίνα Τζολί θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης ωοθηκών!

Μετά τη προληπτική διπλή μαστεκτομή, η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί προκειμένου να εξαλείψει εντελώς το ενδεχόμενο να νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών, θα υποβληθεί και σε εγχείρηση αφαίρεσης ωοθηκών.

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης ωοθηκών!

Η σταρ είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στην «New York Times»: «Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή της, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Στην πρώτη επέμβαση είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά».

Αν και μέχρι τώρα οι γιατροί συμβούλευαν τις γυναίκες με ανάλογο πρόβλημα να αφαιρούν τις ωοθήκες τους μέχρι τα 40, μια νέα καναδική έρευνα έρχεται ανατρέποντας αυτό το χρονικό περιθώριο, κατεβάζοντάς το στα 35!

Αν η έρευνα είναι σωστή σημαίνει ότι η Αντζελίνα, έχει ξεπεράσει τα όρια αφού είναι πλέον 38!

Όπως και να έχει, η αφαίρεση των ωοθηκών θα μειώσει κατά πολύ την εμφάνιση καρκίνου οπότε ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και άλλες γυναίκες να κινητοποιηθούν, να μη φοβηθούν και να πράξουν αν έχουν ανάλογο πρόβλημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved