Μικρά μυστικά για σφριγηλό στήθος μετά τη γέννα!

Στην εγκυμοσύνη η κάθε γυναίκα βλέπει μεγάλες διαφορές στο σώμα της.

Μικρά μυστικά για σφριγηλό στήθος μετά τη γέννα!

Στην σιλουέτα της έχουν προστεθεί μερικά κιλά τα οποία κυμαίνονται από 10-20 τις περισσότερες φορές, ενώ το στήθος της μπορεί να μεγαλώσει εώς και 3 νούμερα!

Τι γίνεται όμως μετά τη γέννηση του παιδιού; Είναι λογικό, λόγω της απότομης απώλειας κιλών, το δέρμα να χαλαρώνει. Όχι μόνο στην κοιλιά και τους γλουτούς αλλά και στο στήθος.

Εμείς σας προτείνουμε μερικά μικρά μυστικά που θα κάνει το στήθος σας να επανέλθει στην αρχική του μορφή σχετικά γρήγορα.

• Το μασάζ κατά τη διάρκεια του μπάνιου θα σας βοηθήσει σημαντικά. Αν κάνετε για λίγα λεπτά κρύο ντους, θα προκληθεί υπεραιμία με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται το δέρμα με θρεπτικά συστατικά που μεταφέρονται από το αίμα. Προσοχή όμως. Σε περίπτωση που θηλάζεται δεν πρέπει να το τολμήσετε, μιας και το κρύο νερό μπορεί να σταματήσει ακόμη και την γαλακτοφορία.

• Η στάση του σώματος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται. Για να μην καταπονείτε το δέρμα στο στήθος σας, καλό είναι να κάθεστε με την πλάτη ίσια, τους ώμους ανοιγμένους και το κεφάλι να κοιτάει προς τα πάνω.

• Η σωστή στάση στον ύπνο, θα σας βοηθήσει επίσης σημαντικά στο να επανέλθει το στήθος γρήγορα στην αρχική του μορφή! Μην κοιμάστε μπρούμυτα, γιατί το στήθος σας «εγκλωβίζεται» και το δέρμα «τσαλακώνεται». Προτιμήστε την πλάγια στάση, αν δεν μπορείτε ανάσκελα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved