H ιστορία του τρίχρονου αγοριού που δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του (εικόνες&βίντεο)

Ο μικρός Κόρμπιν Ντουράντ έχει γεννηθεί με αρκετά και σοβαρά προβλήματα υγείας, που του δημιουργούν μεταξύ άλλων, παράλυση στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του.

Το τρίχρονο αγοράκι έχει πρόβλημα με την βαλβίδα της καρδιάς, με τους μυς του και τα νεύρα του σώματός του. Το πιο ανησυχητικό από όλα, είναι η συρρίκνωση της παρεγκεφαλίδας του, ένα μέρος του εγκεφάλου που παίζει σημαντικό ρόλο στον συντονισμό των κινήσεων.

Η περίπτωσή του, έχει μπερδέψει πολλούς γιατρούς αφού οι ίδιοι πιστεύουν πως τα προβλήματα υγείας του προέρχονται από γενετικές ανωμαλίες όμως οι εξετάσεις που κάνει για τις γενετικές διαταραχές, βγαίνουν αρνητικές.

Η μητέρα του δηλώνει πως ο Κόρμπιν είναι ένα χαρούμενο παιδί αλλά έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως οι υπόλοιποι τον βλέπουν διαφορετικά...

Οι γονείς του κάνουν έρανο για να συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό ώστε ο μικρός Κόρμπιν να διαγνωστεί σε μια ειδική κλινική και να μπορέσουν σύντομα οι γιατροί να ελαττώσουν το πρόβλημά του και να επιβραδύνουν την συρρίκνωση της παρεγκεφαλίδας του.

Ο έρανος πραγματοποιείται περίπου εδώ και έξι μήνες στην ιστοσελίδα: http://www.gofundme.com/3hmzl4 και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι 20. 000 δολάρια για να καλυφθούν οι βασικοί ιατρικοί λογαριασμοί για τις εξετάσεις του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved