Συγκινεί ο ιερέας που τραγουδά για τα παιδιά με καρκίνο (βίντεο)

Η αγάπη του για τα παιδιά είναι μεγάλη. Άνθρωπος της εκκλησίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, ο πρεσβύτερος Σάββας Κυράζογλου, είναι αυτοδίδακτος μουσικός και γράφει μουσική και στίχους για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Συγκινεί ο ιερέας που τραγουδά για τα παιδιά με καρκίνο (βίντεο)

«Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε θα πρέπει να παραμερίσουμε την απαισιοδοξία και να δώσουμε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά του κόσμου. Αν όλοι εμείς γινόμασταν άνθρωποι αληθινοί και κάθε πράξη μας προς τον συνάνθρωπό μας -πόσο μάλλον απέναντι στα παιδιά μας- τη χαρακτήριζαν η αγάπη και η ανιδιοτέλεια, τότε αυτή η ελπίδα θα ήταν ουσιαστικότερη», αναφέρει χαρακτηριστικά, σε καθημερινή εφημερίδα.

Ο 34χρονος ιερέας από την Καβάλα, τραγουδάει μαζί με ένα 8χρονο κοριτσάκι, την Χαρά Μιχαέλα Παπαδοπούλου και η ερμηνεία τους συγκλονίζει. Το συγκεκριμένο τραγούδι μάλιστα είναι για τα παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο και είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός πεντάχρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του.

«Εύχομαι το τραγούδι μου αυτό, αλλά και ένα ακόμη που θα οπτικοποιηθεί σύντομα, να αγγίξουν τις ψυχές μικρών και μεγάλων. Να μιλήσουν στις καρδιές τους», δηλώνει ο 34χρονος.

Το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου κυριολεκτικά σαρώνει, αποσπώντας εκατοντάδες κοινοποιήσεις.

Δείτε το:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved