Κολπικοί ερεθισμοί: Πώς θα τους αντιμετωπίσεις για να ζήσεις κάθε καλοκαιρινή στιγμή χωρίς ενόχληση

Οι κολπικές ενοχλήσεις είναι ένα συχνό, καλοκαιρινό, φαινόμενο που μπορεί να βάζει… φρένο στα σχέδιά σου. Διάβασε που οφείλονται και πώς θα τις αντιμετωπίσεις για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου χωρίς κανέναν περιορισμό!

Κολπικοί ερεθισμοί: Πώς θα τους αντιμετωπίσεις για να ζήσεις κάθε καλοκαιρινή στιγμή χωρίς ενόχληση

Οι κολπικές ενοχλήσεις και η ξηρότητα είναι συμπτώματα με τα οποία όλες μας έχουμε έρθει ή θα έρθουμε αντιμέτωπες κάποια στιγμή στη ζωή μας. Τα αίτιά τους είναι πολλά. Μπορεί να οφείλονται στην έντονη άσκηση, στα πολύ στενά ρούχα, μπορεί να είναι αποτέλεσμα της διατροφής μας, να έχουν προκληθεί από σαπούνια που χρησιμοποιήσαμε ή από τα σερβιετάκια μας. Πολλές φορές οι κολπικές ενοχλήσεις συνδέονται άμεσα με τη σεξουαλική επαφή, το latex των προφυλακτικών ή και τα ερωτικά βοηθήματα. Οι κολπικοί ερεθισμοί και η ξηρότητα μάλιστα, εντείνονται ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι καθώς η ζέστη, τα αλλεπάλληλα μπάνια στη θάλασσα, το αλάτι και ο ιδρώτας ευαισθητοποιούν ακόμα περισσότερο την –ήδη- ευαίσθητη περιοχή.

valiagyn-2.jpg

Όποια και αν είναι η αιτία που προκαλεί τις ενοχλήσεις στον κόλπο όμως, το αποτέλεσμα είναι ένα: Η αλλαγή των σχεδίων μας. Φυσικά, αυτό δεν το θέλουμε καμία εποχή του χρόνου, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που είναι η ευκαιρία μας για χαλάρωση και προσωπικές στιγμές με το ταίρι μας. Η σεξουαλική επαφή, βλέπεις, είναι πολλές φορές απαγορευτική και επώδυνη όταν έχουν προκύψει ερεθισμοί του κόλπου ή ξηρότητα. Αντίστοιχα, είναι αδύνατον να απολαύσουμε τις βουτιές και τις καλοκαιρινές μας διακοπές, όταν έχουμε ενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή.

Μοιραία λοιπόν, αναγκαζόμαστε να αναβάλλουμε τα σχέδιά μας ή ρομαντικά tête-à-tête, ώσπου να απαλλαγούμε από τις ενοχλήσεις. Ποιος όμως έχει τον χρόνο και τη διάθεση να περιμένει; Εμείς σίγουρα όχι, γι’ αυτό έχουμε προσθέσει στο SOS kit των διακοπών μας το καινοτόμο επιστημονικό προϊόν ValiaGyn HYDRO. Πρόκειται για ένα ενυδατικό κολπικό υπόθετο, που αντιμετωπίζει άμεσα τις μικροενοχλήσεις του κόλπου και επαναφέρει την ελαστικότητά του, προσφέροντας φυσική αναγέννηση και ανακούφιση άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

1658999071171-901191865-valiagyn-2.png

Η αποτελεσματικότητα του ValiaGyn HYDRO, οφείλεται στο Hydeal-D®, ένα καινοτόμο υαλουρονικό βραδείας απελευθέρωσης, ειδικά σχεδιασμένο για τη συνεχή ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής. Η πατενταρισμένη του τεχνολογία φέρει την υπογραφή της Fidia Farmaceutici Spa, της Νο1 παραγωγού υαλουρονικού οξέος στην Ευρώπη. Χάρη στο Hydeal-D®, το ενυδατικό κολπικό υπόθετο ValiaGyn HYDRO αντιμετωπίζει την κολπική ξηρότητα, αποκαθιστά το pH της ευαίσθητης περιοχής, παρέχει ενυδάτωση πριν και μετά την ερωτική επαφή και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ερεθισμούς και τον κνησμό που μπορεί να προκληθούν από έντονο σεξ, λιπαντικά, προφυλακτικά ή ερωτικά βοηθήματα.

Did you know? Ο οργανισμός μας παράγει ένα ένζυμο, την υαλουρονιδάση. Αυτό το ένζυμο αδρανοποιεί το υαλουρονικό μέσα σε μισή ή μία ώρα. Το υαλουρονικό Hydeal-D® είναι ανθεκτικό σε αυτό το ένζυμο, προσκολλάται στο κολπικό βλεννογόνο και απελευθερώνεται σταδιακά για 3 ημέρες. Έτσι μας παρέχει συνεχή κολπική ενυδάτωση και ανακούφιση, ενώ τα απλά υαλουρονικά αδυνατούν να το κάνουν για παραπάνω από μία ώρα!

valiagyn-3.png.jpg

Η δράση του ValiaGyn HYDRO, δεν περιορίζεται μόνο στην ανακούφιση από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς. Η χρήση του επιταχύνει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης του κόλπου, ενισχύει τη μηχανική δράση αυτοκαθαρισμού του κόλπου και αυξάνει την σεξουαλική απόλαυση! Με λίγα λόγια είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να στεκόταν εμπόδιο στα καλοκαιρινά μας σχέδια, στην απόλαυση, τη διασκέδαση και την αυτοπεποίθησή μας.

Με το ValiaGyn HYDRO στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα παρά μόνο το πόσο έντονα θα ζήσουμε την κάθε στιγμή. Αναζήτησέ το στα φαρμακεία πριν από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αλλά και όποτε νιώθεις ότι μπορεί να χρειαστείς τις ευεργετικές του ιδιότητες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved