Η μαμά φροντίζει και το δικό της σώμα: Ενυδάτωση του κόλπου με υαλουρονικό βραδείας αποδέσμευσης

Το να είσαι μαμά στην εποχή μας σημαίνει – κατά κανόνα – ότι το ρήμα «φροντίζω» κυριαρχεί στην καθημερινότητά σου: Έχεις να φροντίσεις την οικογένεια, το σπίτι και τα παιδιά σου, ενώ ειδικά για εσένα που είσαι και εργαζόμενη, έχεις να φροντίσεις και την καριέρα σου.

Η μαμά φροντίζει και το δικό της σώμα: Ενυδάτωση του κόλπου με υαλουρονικό βραδείας αποδέσμευσης

Συνήθως – και αυτό έχει συμβεί, λίγο πολύ, σε κάποια φάση σε όλες τις μανούλες – αυτό που μένει πίσω στην φροντίδα, είναι ο εαυτός σου. Λίγο ο προσωπικός σου χρόνος που είναι περιορισμένος, λίγο οι ρυθμοί της καθημερινότητας που προστάζουν ένα διαρκές τρέξιμο, συχνά «παραγκωνίζουν» οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σου και επιθυμία.

Κάθε μαμά, όμως, είναι γυναίκα και θέλει να έχει μια υγιή σεξουαλική ζωή. Από την άλλη, πώς «ξαφνικά» να λειτουργήσει «αμέσως» η γυναικεία φύση σου και να βάλεις στην άκρη όλους τους υπόλοιπους ρόλους της ζωής σου, ώστε να ευχαριστηθείς τη σεξουαλική συνεύρεση με τον σύντροφό σου; Πιθανότατα αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο και τελικά, όταν έρθει η στιγμή να νιώσεις γυναίκα, αισθάνεσαι συχνά σαν να βρίσκεσαι «έξω από τα νερά σου», νιώθεις πως ο κόλπος σου δεν υγραίνεται αρκετά και τελικά δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς.

Μήπως ήρθε η ώρα να αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να απολαμβάνεις πραγματικά όλα όσα απολαμβάνουν οι μανούλες της ηλικίας σου που είναι ενεργές σεξουαλικά και το χαίρονται; Η φροντίδα του γυναικείου κόλπου έχει βαθύτερη σημασία για την υγεία και την ψυχολογία κάθε γυναίκας και το να είσαι υγιής σεξουαλικά, σημαίνει να φροντίζεις τον κόλπο σου και τη σωστή ενυδάτωσή του

valia gyn 2

Κάνε focus στην φροντίδα του κόλπου σου

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς ότι όπως όλες μας φροντίζουμε για την ενυδάτωση του προσώπου μας και μάλιστα προτιμάμε τις κρέμες που περιέχουν υαλουρονικό, με την ίδια ακριβώς προσοχή και μεθοδικότητα είναι καλό να φροντίζουμε και για την ενυδάτωση του κόλπου μας.

Μπορεί λοιπόν να μην το είχες σκεφτεί έως τώρα, αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικά οφέλη από την ενυδάτωση του κόλπου σου με το κατάλληλο υαλουρονικό: Αρκεί απλώς να σκεφτείς πως το υαλουρονικό «κλειδώνει» την υγρασία και η υγρασία είναι το κλειδί για την απολαυστική διείσδυση κατά τη σεξουαλική επαφή. Επομένως αύξηση της εφύγρανσης σημαίνει αύξηση της απόλαυσης. Ακόμη σημαίνει ενίσχυση του φυσικού μηχανισμού αυτοκαθαρισμού του κόλπου, ώστε να διατηρείς την υγεία του και να αποφεύγεις μικροενοχλήσεις.

valia gyn 3

Τα οφέλη που χρειάζεσαι από το υαλουρονικό σου

Η ώρα να ξεκινήσεις να φροντίζεις το σώμα σου και τις ανάγκες του, ακριβώς όπως κάνεις με κάθε τι στη ζωή σου, είναι τώρα. Για εσένα που ψάχνεις το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές υαλουρονικό, δοκίμασε το κολπικό υπόθετο VLALIAGYN HYDRO της φαρμακευτικής εταιρείας HEREMCO. Πρόκειται για το κολπικό υπόθετο που αναδεικνύεται πρώτο σε κλινικές μελέτες. Επιπλέον η ασφάλειά του είναι αποδεδειγμένη, καθώς διατηρεί μακρόχρονη κυκλοφορία σε Ευρώπη και Αμερική.

Περιέχει το υαλουρονικό HYDEAL-D, το οποίο είναι βασισμένο στη νέα, πατενταρισμένη τεχνολογία της Νο1 παραγωγού υαλουρονικού στην Ευρώπη, της FIDIA PHARMACEUTICALS. Απελευθερώνεται αργά, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση για 3 ημέρες και φυσική αναγέννηση. Η εφαρμογή του είναι τέλεια, χωρίς να «τρέχει» και επιπλέον βοηθάει τα τοιχώματα του κόλπου να διατηρούν την ελαστικότητά τους διότι με τα χρόνια λεπταίνουν και γίνονται εύθραυστα.

Η αύξηση της εφύγρανσης του κόλπου σου με το VALIAGYN HΥDRO μπορεί να σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις ξανά τη γυναικεία σου υπόσταση, χωρίς να χάσεις εκείνη της στοργικής μητέρας, καθώς σου υπόσχεται μία ακόμα καλύτερη σεξουαλική λειτουργία – που σημαίνει, συνήθως, κι έναν πιο ισορροπημένο οργανισμό.

valia gyn 4

Απολαμβάνεις κάθε λεπτό τη μητρότητα, είσαι «η πιο καλή μαμά του κόσμου» και προσπαθείς, πράγματι, σκληρά να τα καταφέρεις σε όλους τους τομείς. Ήρθε η ώρα όμως να εστιάσεις και στον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και να δώσεις στον κόλπο σου τη σημασία που του αξίζει. Αξιοποίησε τα οφέλη της επιστημονικής έρευνας, για να αυξήσεις την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του κόλπου σου, για να μπορείς να απολαμβάνεις το σεξ όποτε το επιθυμείς, διώχνοντας όλα τα εμπόδια μακριά: «Μπες στο κόλπο» με το VALIAGYN HΥDRO και νιώσε άνετα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved