Ροζ έγινε η Στοά Σπυρομήλιου για την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Στα ροζ φωταγωγήθηκε η Στοά Σπυρομήλιου του CityLink αφού συμμετείχε στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού που πραγματοποιήθηκε από την Estee Lauder Companies.

Ροζ έγινε η Στοά Σπυρομήλιου για την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

O Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού έκλεισε στις 30 Οκτωβρίου με μια εντυπωσιακή εκδήλωση όπου φωταγωγήθηκε η Στοά Σπυρομήλιου και πραγματοποιήθηκε η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, από την ESTEE LAUDER όπως κάθε Οκτώβριο.

Μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί περισσότερα από 200 κτίρια-ορόσημα σε 70 πόλεις ανά τον κόσμο, από Πρώτες Κυρίες, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες κάθε χώρας, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς & Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κυρία Σοφία Στάικου, φωταγώγησε αυτό το ιδιαίτερο σημείο της πόλης των Αθηνών που συνδέει την Αθήνα του χθες με του σήμερα. Το εντυπωσιακό έργο τέχνης της οροφής της Στοάς –που αποτελεί το μεγαλύτερο υπαίθριο έργο στην Ελλάδα –θα παραμείνει φωταγωγημένο και κατά τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη, αποτελώντας το σύμβολο της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης για τη χώρα μας.
Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της φωταγώγησης ανέλαβε το CityLink, ενώ την υποστήριξη της βραδιάς είχε το πολυκατάστημα Attica.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και από το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved