Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού, «Race for the Cure»

Το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, το Ζάππειο γέμισε με 15.000 δρομείς κάθε ηλικίας για να στηρίξουν τον μαραθώνιο «Race for the Cure», κατά του καρκίνου του μαστού.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού, «Race for the Cure»

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS της Nestlé, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον μαραθώνιο «Race for the Cure», από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στόχος του αγώνα ήταν να τιμήσει τις γυναίκες που έχουν προσβληθεί από τον συγκεκριμένο καρκίνο αλλά και να ενημερώσει σωστά για την πρόληψή του.

Ανάμεσα στους 15.000 χιλιάδες και πλέον δρομείς που συμμετείχαν, συμμετείχαν διάσημες Ελληνίδες όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελένη Πετρουλάκη-Ivic και η Ναταλία Δραγούμη που έτρεξαν μαζί με τα FITNESS για αυτόν τον «ιερό» σκοπό. Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι όσοι συμμετείχαν ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο «Race for the Cure».

Επίσημος χορηγός του Αγώνα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS της Nestlé. Παράλληλα, υποστήριξαν τους συμμετέχοντες αγώνα, μοιράζοντας προϊόντα και εκπτωτικά κουπόνια. Τα FITNESS συμβάλλουν στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού, συμπεριλαμβάνοντας ενημερωτικά μηνύματα στις ειδικές συσκευασίες τους, που θα κυκλοφορούν όλο τον Οκτώβριο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved