Το Onmed.gr από σήμερα online για καλύτερη υγεία

Υποδεχτείτε το Onmed.gr!

Το Onmed.gr από σήμερα online για καλύτερη υγεία

To νέο site της DPG Digital Media που καλύπτει την επικαιρότητα από το χώρο της Υγείας!

Το Onmed.gr ξεκινά σήμερα , με στόχο να φωτίσει όλα τα μείζονα θέματα της υγείας, της επιστήμης, του φαρμάκου, των οικονομικών της υγείας και του επιχειρείν.

Μέσα από το Οnmed.gr θα βρείτε όλες τις απαντήσεις προκειμένου να έχετε καλύτερη υγεία ακόμη και σε δύσκολους καιρούς.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό, το δημοσιογραφικό επιτελείο του Οnmed.gr θα παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και θα καταγράφει με εγκυρότητα και συνέπεια τα τεκταινόμενα από το χώρο της υγείας, της πρόνοιας, της περίθαλψης, των επιστημονικών εξελίξεων από την ελληνική και διεθνή αγορά, της ιατρικής τεχνολογίας, του φαρμάκου και των επιχειρήσεων, ενώ δε θα διστάζει να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα από όπου και εάν προέρχονται.

Το Onmed.gr θα φιλοξενεί γνώμες διακεκριμένων επιστημόνων, καθηγητών οικονομικών της υγείας και εκπροσώπων του φαρμακευτικού κλάδου, ενώ σε καθημερινή βάση, θα υπάρχει διάλογος μεταξύ γιατρών και κοινού.

Το Οnmed.gr ευελπιστεί να γίνει ο καθημερινός και απαραίτητος σύμβουλός σας με σοβαρότητα και αξιοπιστία, ο πιο κοντινός σας σύμμαχος για να διατηρήσετε την υγεία και την ευζωία σας.

Onmed.gr , για καλύτερη υγεία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved