Μητέρα αποκλείστηκε από το Facebook επειδή ανάρτησε φωτογραφία που απεικονίζει την 5χρονη κόρη της να «θηλάζει» την 2χρονη αδερφή της

Η Λόρεν Φεράρι αποκλείσθηκε από το facebook καθώς ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει τη μεγάλη της κόρη, 5 ετών, να θηλάζει την μικρή της, 2 ετών.

Μητέρα αποκλείστηκε από το Facebook επειδή ανάρτησε φωτογραφία που απεικονίζει την 5χρονη κόρη της να «θηλάζει» την 2χρονη αδερφή της

Μια ημέρα μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, η Λόρεν έλαβε ειδοποίηση στην προσωπική της σελίδα κατά την οποία την ενημέρωναν πως είχε παραβιάσει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Διέγραψαν την φωτογραφία και της κλείδωσαν το λογαριασμό για μια εβδομάδα.

Η Λόρεν υποστηρίζει πως όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία, έγραψε ως σχόλιο ότι η μεγάλη της κόρη τής είπε πως θηλάζει το μωρό και όχι πως φιλάει το στήθος της μικρής της αδελφής και τόνισε πως δεν καταλάβαινε γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα.

Η αστυνομία τάσσεται με την άποψη των διαχειριστών της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης καθώς υποστηρίζει πως υπάρχει κόσμος που θα δει την εικόνα με διαφορετικό μάτι!

Μάλιστα η ιστοσελίδα απαγορεύει γενικά φωτογραφίες όσον αφορά τον θηλασμό, γεγονός που «εξορίζει» από τον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο τις μητέρες που θηλάζουν. Οι διαχειριστές από την μεριά τους λένε πως ο κόσμος πρέπει να προσέχει πολύ στο τι είδους φωτογραφίες ανεβάζει, ειδικά με αυτές που αφορούν σε παιδιά εξαιτίας των ανώμαλων που κυκλοφορούν κρυμμένοι πίσω από ένα προφίλ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved