4 κινήσεις για να κάνεις αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Οι ημέρες που προηγήθηκαν ήταν ευκαιρία για φαγητό, ξεκούραση και γέμισμα των μπαταριών.

4 κινήσεις για να κάνεις αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Το διάστημα που ξεκινάει από εδώ και μπρος είναι ευκαιρία για εγρήγορση, αδυνάτισμα και αποτοξίνωση. Η αποτοξίνωση πρέπει να είναι τονωτική για τον οργανισμό και τα οφέλη που θα σου χαρίσει, πολλαπλά. Το Smile Pharmacy σου προτείνει τέσσερις αποτελεσματικές αποτοξινωτικές κινήσεις.

Κίνηση πρώτη: Κάνε αλλαγή στον τρόπο που τρέφεσαι

Φυσικά, αναφερόμαστε σε μια μέθοδο αποτοξίνωσης που δεν είναι αυστηρή και που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αποβάλλεις το πρήξιμο και τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν από την υπερφαγία του προηγούμενου διαστήματος.

Αντικατάστησε το αλάτι µε μπαχαρικά ή ξύσμα λεμονιού. Περιόρισε ή απόφυγε εντελώς τον καφέ και τα αναψυκτικά. Αντίθετα, ενίσχυσε την κατανάλωση νερού στο οποίο μπορείς να προσθέσεις φρεσκοκομμένα φρούτα ή μέντα. Ταυτόχρονα απόφυγε τη ζάχαρη, το κόκκινο κρέας και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Φυσικά, θα πρέπει να ενισχύσεις την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων αλλά και οσπρίων. Γενικά, ακολούθησε το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής στη flexeterian μορφή της, με αποφυγή του κόκκινου και λευκού κρέατος όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κίνηση δεύτερη: Κάνε αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι

Φέρε τη θετική σκέψη στη ζωή σου. Αναρωτήσου: Ποιο είναι το συναίσθημα που θέλεις να έρχεται στο μυαλό των ανθρώπων και της οικογένειάς σου, όταν σε σκέφτονται. Ακόμα και για εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζεις είτε στη δουλειά, είτε στο περιβάλλον σου, βρες ποιο είναι εκείνο το θετικό χαρακτηριστικό που έχουν και θα ήθελες να υιοθετήσεις κι εσύ.

Κίνηση Τρίτη: Αθλήσου

Βάλε την άσκηση στη ζωή σου με κάθε τρόπο. Βρες ένα τρόπο εκγύμνασης που να προπονεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Pilates, yoga, aerial προπόνηση ή απλά μια βόλτα κάνοντας γρήγορο τρέξιμο στην αγαπημένη σου παραλία, θα σε βοηθήσουν να αδειάσεις το μυαλό σου και να αποτοξινωθείς από τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος της καθημερινότητας.

Κίνηση τέταρτη: Ενίσχυσε την αποτοξίνωση με τα κατάλληλα συμπληρώματα

Οι υπερτροφές μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος σε συνδυασμό με τις παραπάνω τρεις κινήσεις. Στο Smile Pharmacy θα βρεις τα SUPERFOODS για να πετύχεις το απόλυτο detox αποτέλεσμα.

Προτίμησε το SlimDetox, τη φυσική φόρμουλα αδυνατίσματος με μοναδική σύνθεση πικραλίδας, σημύδας, πράσινου τσαγιού και αγκινάρας που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε 6 ημέρες.

Ενίσχυσε την απώλεια βάρους με τον Πράσινο Καφέ SuperDiet 2500mg για την απόκτηση του πιο όμορφου εαυτού σου, σήμερα κιόλας! Ο πράσινος καφές δεν είναι τίποτα άλλο από τον καφέ που όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε στην αρχική του μορφή, δηλαδή πριν την επεξεργασία και το ψήσιμο. Με το ψήσιμο χάνονται πολλά εξαιρετικά συστατικά που περιέχει ο φρέσκος ακατέργαστος καφές.

Τέλος, μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου και το Πράσινο Τσάι της SUPERFOODS. Οι βιολογικά ενεργές ουσίες στο Πράσινο Τσάι είναι οι πολυφαινόλες, οι οποίες παρουσιάζουν ανεκτίμητες ιδιότητες. Τα συστατικά του είναι υπεύθυνα για την αύξηση της θερμογένεσης, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη σταδιακή μείωση του σωματικού βάρους. Παράλληλα, έχει δείξει ότι είναι ένα φυσικό συστατικό που μπορεί να συμβάλλει στη φυσιολογική ρύθμιση της χοληστερόλης. Τέλος, είναι σημαντική η δράση του στην σταδιακή πνευματική και σωματική διέγερση, ενώ η αντιοξειδωτική του δράση είναι ωφέλιμη για τους καπνιστές.

Βρες όλα τα SUPERFOODS στο Smile Pharmacy

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved