Η personal trainer της Jessica Alba μας αποκαλύπτει το πρόγραμμα γυμναστικής της εγκυμοσύνης της!

H Jessica Alba ήταν από τις λίγες μέλλουσες μανούλες που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους φρόντισαν να μην πάρουν κιλά.

Η personal trainer της Jessica Alba μας αποκαλύπτει το πρόγραμμα γυμναστικής της εγκυμοσύνης της!

Η ίδια δεν σταμάτησε λεπτό το πρόγραμμα γυμναστικής της απλά το προσάρμοσε στις ανάγκες του σώματος της λόγω της εγκυμοσύνης. Ποιο πρόγραμμα ακολούθησε; Η personal trainer της Reebok, Yumi Lee, αποκάλυψε στο In Style το πρόγραμμα fitness της ηθοποιού:

«Έβαζα την Jessica να κάνει ασκήσεις που θα κρατήσουν τον κορμό της δυνατό και δουλεύαμε την ισορροπία της. Χρησιμοποιώντας μια ειδική μπάλα κάναμε ασκήσεις για τα πόδια και καθισματάκια», είπε ενώ έδωσε τις συμβουλές της σε εγκυμονούσες. «Πρέπει να παρακολουθείς τους παλμούς της καρδιάς σου και την θερμοκρασία του σώματος, ενώ πρέπει να δείξεις προσοχή σε ασκήσεις που επικεντρώνονται στην μέση και απαιτούν στροφές», λέει και συμπληρώνει: «το να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ενώ είσαι έγκυος αποτελεί μια εγγύηση ότι θα διατηρήσεις τη γραμμή σου μετά τον τοκετό, αφού οι γυναίκες που το έχουν κάνει έχουν επιστρέψει πολύ πιο γρήγορα στην παλιά τους σιλουέτα σε σχέση με τις υπόλοιπες», καταλήγει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved