Αυτά είναι τα 4 μπαχαρικά που θα σου χαρίσουν μία λαμπερή επιδερμίδα

Αν θέλετε να έχετε μία λαμπερή και πιο νεανική επιδερμίδα, μπορείτε να βρείτε το «σύμμαχο» σας στην ομορφιά και μέσα στην κουζίνα σας.

Αυτά είναι τα 4 μπαχαρικά που θα σου χαρίσουν μία λαμπερή επιδερμίδα

Για την ακρίβεια, στο ντουλάπι σας. Υπάρχουν 4 μπαχαρικά, που χάρη στα συστατικά τους, μπορούν να σας χαρίσουν μία λαμπερή επιδερμίδα. Ιδού:

Πιπέρι

Ναι, το πιπέρι. Συγκεκριμένα, το πιπέρι καγιέν, το τσίλι, αλλά και η πάπρικα είναι πλούσια σε βιταμίνη A και C, που σημαίνει ότι ενδείκνυνται για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα γεύματά σας ή να κάνετε απολέπιση στο σώμα σας, με πιπέρι καγιέν, μαζί με αλάτι.

Μαραθόσπορος

Για την αντιμετώπιση της ευαίσθητης επιδερμίδας, οι ειδικοί συνιστούν να καταναλώνετε καθημερινά 4 γραμμάρια μαραθόσπορου

Κανέλα

Η κανέλα είναι θαυματουργή για την επιδερμίδα μας. Κι αυτό διότι, είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων στην επιδερμίδα, κυρίως από τον ήλιο.

Κουρκουμάς

Και ο κουρκουμάς μπορεί να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα σας. Έχει πολλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που το καθιστούν ως ένα αποτελεσματικό μέσο απολέπισης και λεύκανσης της επιδερμίδας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved