Kate Hudson: Η σέξι μαμά αποκαλύπτει μυστικά διατροφής και άσκησης!

H Kate Hudson που έχει κάνει λίγο πίσω στην υποκριτική για να ασχοληθεί με άλλα εγχειρήματα, αποκάλυψε μέσα από το βιβλίο που κυκλοφόρησε μικρά μυστικά για αυτό το υπέροχο σώμα που καταφέρνει και διατηρεί παρά τους δύο τοκετούς.

Kate Hudson: Η σέξι μαμά αποκαλύπτει μυστικά διατροφής και άσκησης!

Η 36χρονη ηθοποιός γράφει: «Η προσέγγισή μου στην άσκηση βασίζεται στον συνδυασμό τριών στυλ: της καρδιοαναπνευστικής προπόνησης, της μυϊκής ενδυνάμωσης, καθώς και της διάτασης και τόνωσης των μυών», ενώ επισημαίνει ότι το μυστικό για να νιώθει ο οποιοσδήποτε καλά με το σώμα του είναι να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει μια τέλεια σιλουέτα για όλους! Το «Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body» αποκαλύπτει και τις διατροφικές της συνήθειες.

Η αμερικανίδα ηθοποιός είναι παθιασμένη με την άσκηση, αλλά είναι πιο χαλαρή με τη διατροφή. Ο στόχος της είναι να τρώει 5 μικρά γεύματα την ημέρα και να αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, καθώς και την υπερβολική κατανάλωση κρέατος. Πάντως, η μεγαλύτερή της δυσκολία ήταν να εντάξει το πρωινό στη διατροφή της, μια και έχει δηλώσει ότι το πρωί συνήθιζε να πίνει μόνο έναν καφέ.

Οσο για τη γυμναστική, γράφει πως μακάρι να μπορούσε να γυμνάζεται κάθε μέρα, αλλά δεν το κάνει. Προπονείται 4 φορές τη βδομάδα, αλλά μερικές εβδομάδες τις μειώνει στις 3 μέρες, επειδή δεν έχει χρόνο. Ο ιδανικός εβδομαδιαίος στόχος της είναι προπόνηση 4-5 φορές για 30-60΄ με εναλλαγή ανάμεσα σε προγράμματα καρδιοαναπνευστικά, ενδυνάμωσης και στρέτσινγκ/τόνωσης, είτε στη διάρκεια της ίδιας προπόνησης είτε σε διαφορετικές ημέρες.

Πάντως στο βιβλίο διαχωρίζει 7 στυλ αθλούμενων που μπορουν να αποτρέψουν την πλήξη!
1. Οι εξερευνητές: Κάνουν γιόγκα, σέρφινγκ, αναρρίχηση, κωπηλασία.
2. Αυτοί που θέλουν κίνηση: Κάνουν τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο, spinning (στατική ποδηλασία), σκι.
3. Οι δυνατοί: Κάνουν ασκήσεις με βάρη, cross-fit, ασκήσεις στα όργανα του γυμναστηρίου.
4. Οι χορευτές: Κάνουν από ζούμπα μέχρι χορούς ballroom και οτιδήποτε ανάμεσα!
5. Αυτοί που ζητούν την τόνωση: Κάνουν πιλάτες, μαθήματα μπαλέτου, barre à terre.
6. Οι παιχνιδιάρηδες: Κάνουν χούλα-χουπ, σκοινάκι, τραμπολίνο και παίζουν με τα παιδιά τους!
7. Οι ανταγωνιστικοί: Κάνουν κολύμβηση, τένις, σκουός, μπάσκετ, βόλεϊ.

Εσείς σε ποιον τύπο ανήκετε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved