Ακολούθησε τη διατροφή της Kate Hudson και χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης σου!

Η Kate Hudson κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μπορεί να πήρε αρκετά κιλά αλλά δεν στερήθηκε απολύτως τίποτα καθώς από την μία ήθελε να απολαύσει όσο τίποτα αυτήν την περίοδο αλλά από την άλλη γνώριζε πως αμέσως μετά θα έχανε εύκολα τα περιττά κιλά.

Ακολούθησε τη διατροφή της Kate Hudson και χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης σου!

Και το κατάφερε αφού με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά ακολούθησε βασικούς κανόνες διατροφής και εκγύμνασης. Θέλετε να το κάνετε κι εσείς; Μάθετε βήμα προς βήμα τα μυστικά της!

- Μείωσε τον συνολικό αριθμό θερμίδων που λαμβάνεις. Το πρόγραμμα διατροφής της Kate δεν ξεπερνούσε τις 1500 θερμίδες την ημέρα. Εάν θηλάζεις ακόμα, μην κάνεις πειραματισμούς.

- Ακολούθησε μία διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, με καταλληλότερες επιλογές το κοτόπουλο, τη γαλοπούλα, και το ψάρι.

- Μείωσε τις ποσότητες υδατανθράκων που καταναλώνεις. Φρόντισε το 40% των συνολικών ημερησίων θερμίδων σου να προέρχεται από φρούτα, λαχανικά και όσπρια όπως ακριβώς κάνει και η Kate.

- H Κate Hudson έχει εκμυστηρευτεί πως οι super τροφές για αυτήν είναι το ψάρι και το ελαιόλαδο.

- Ένα από τα μεγάλα της μυστικά στην απώλεια του βάρους της ήταν η γυμναστική. Διάδρομος, βάρη και κυκλική προπόνηση για περίπου 3-4 ώρες την ημέρα.

- Μην αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν πειραματόζωο, συμβούλευσε το γιατρό σου, και έναν ειδικό διατροφολόγο για να προσαρμόσει ένα πρόγραμμα διατροφής στα μέτρα σου.

Τα κιλά αν το θες πραγματικά θα τα χάσεις. Μην έχεις όμως εξωφρενικές και παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, αυτό δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη!

Πηγή: shape

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved