Απολαυστικό: 4χρονος γυμνάζεται για να εντυπωσιάσει ένα κορίτσι! (βίντεο)

Τι και αν ο Brody Lee Smith είναι μόλις 4 ετών; Tο ενδιαφέρον του για ένα κορίτσι είναι  τόσο μεγάλο που δηλώνει αποφασισμένος να την κερδίσει αποκτώντας άριστη φυσική κατάσταση!

Απολαυστικό: 4χρονος γυμνάζεται για να εντυπωσιάσει ένα κορίτσι! (βίντεο)

Στο απολαυστικό βίντεο που κοινοποιήθηκε από τη μητέρα του Jeanna Smith, το αγόρι από την Ουάσινγκτον δοκιμάζει όργανα γυμναστικής και τελικά καταλήγει στο ποδήλατο με ένα σκοπό: Θέλει να γίνει δυνατός έτσι ώστε το κορίτσι που του αρέσει να γίνει η καλύτερη του φίλη κα να μην είναι αγενής μαζί του, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ο μικρός με απίστευτη προσήλωση σε αυτό που κάνει εξηγεί στη μαμά του ότι «ο άνδρας κάνει ότι πρέπει να κάνει» γιατί διαφορετικά, «δεν θα γίνει δυνατός, θα είναι αδύναμος, και επίσης θα γίνει τεράστιος και μεγάλος και θα τρώει “ σκουπίδια”». Οι άνδρες σύμφωνα με τον 4χρονο Brody πρέπει να γυμνάζονται.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται ότι και ο ίδιος έχει φάει λιχουδιές και πρόχειρο φαγητό αλλά με τη γυμναστική θα «κάψει» τις επιπλέον θερμίδες.

Ο μικρός Brody δεν ξέρουμε αν κέρδισε τη φίλη του. Το σίγουρο είναι ότι έχει γοητεύσει όσους έχουν δει το συγκεκριμένο βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved