Πείνασες; Ώρα για ένα απολαυστικό, healthy snack

Είσαι έτοιμη να εμπνευστείς για να κάνεις ακόμη πιο νόστιμα και υγιεινά τα snack που ετοιμάζεις;

Πείνασες; Ώρα για ένα απολαυστικό, healthy snack

Αν η πρώτη σκέψη που κάνεις, όταν ακούς ή διαβάζεις περί υγιεινής διατροφής, είναι ότι θα δοκιμάσεις κάτι που στερείται γεύσης και νοστιμιάς, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Φαντασία να έχεις και με τις κατάλληλες βάσεις και τους σωστούς συνδυασμούς, μπορείς να ανακαλύψεις την απολαυστική πλευρά του healthy snacking.

Είσαι έτοιμη να εμπνευστείς για να κάνεις ακόμη πιο νόστιμα και υγιεινά τα snack που ετοιμάζεις;

Τα «μυστικά» πίσω από τα νόστιμα και θρεπτικά snack

Αν σου φαντάζει δύσκολο να ετοιμάζεις κάθε μέρα ανάλαφρα και υγιεινά snack, να μοιραστούμε μαζί σου ότι αρκούν δύο βήματα για να απλοποιήσεις τη διαδικασία. Ποια είναι αυτά;

  1. Οι βάσεις: Το πρώτο βήμα είναι να έχεις πάντα στη διάθεσή σου -από τα ντουλάπια της κουζίνας σου, μέχρι το συρτάρι του γραφείου και το backpack σου- τις κατάλληλες βάσεις για να δημιουργείς αλμυρούς ή γλυκούς συνδυασμούς. Αν χρειάζεσαι έμπνευση, να ξέρεις ότι εξαιρετικές passe-partout επιλογές για πολλούς foodie συνδυασμούς με φυτικές ίνες, είναι οι Καλαμπογκοφρέτες Fytro και οι Ρυζογκοφρέτες Fytro.
  2. Τα toppings: Επόμενο βήμα είναι τα toppings που θα επιλέξεις να έχεις ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σου. Γιατί αυτά είναι που θα κάνουν κάθε φορά τη διαφορά. Το αβοκάντο, το αβγό, τα ντοματίνια, το αγγούρι, το ταχίνι, το βούτυρο αμυγδάλου, οι σπόροι chia, η μπανάνα, το μέλι, το cottage cheese, η μοτσαρέλα, το χούμους, o τόνος ή ο καπνιστός σολομός είναι θρεπτικά συστατικά, που αξίζει να γίνουν μέρος των snack σου.

Ας περάσουμε τώρα στα βασικά, δηλαδή στις συνταγές που θα σου αποδείξουν ότι το υγιεινό snacking, μπορεί να είναι και απολαυστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved