Θέλεις επιπλέον ενέργεια; Χρειάζεσαι αυτό το πλούσιο smoothie με μούσλι, μπανάνα και ταχίνι

Η γευστική πρόταση που μπορείς να ετοιμάζεις, όταν θέλεις να λαμβάνεις την ενέργεια και την τόνωση που χρειάζεσαι, ώστε να συνεχίζεις να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας στο έπακρο!

Θέλεις επιπλέον ενέργεια; Χρειάζεσαι αυτό το πλούσιο smoothie με μούσλι, μπανάνα και ταχίνι

Αν έπρεπε να διαλέξω μία λέξη για να περιγράψω την καθημερινότητά μου, θα ήταν η λέξη «μαραθώνιος», δίχως δεύτερη σκέψη. Διότι από νωρίς το πρωί που θα ακούσω το ξυπνητήρι, μέχρι αργά το βράδυ που θα βρεθώ ξανά στο κρεβάτι μου, νιώθω λες και παραβγαίνω σε έναν άτυπο αγώνα δρόμου με τον χρόνο, τα deadline, τις υποχρεώσεις του γραφείου και του μεταπτυχιακού. Και όπως είναι λογικό, ένα πρόγραμμα με τόσο έντονους ρυθμούς, δεν μπορεί παρά να έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις στην παραγωγικότητα, τη ζωντάνια και τη διάθεσή μου.

Θέλοντας να προλάβω, λοιπόν, αυτές τις επιπτώσεις, για να παραμένω συνεπής στο πρόγραμμά μου, δίνω λίγη περισσότερο προσοχή στη διατροφή μου. Κι όμως, ακολουθώντας τον «κανόνα» των πέντε ημερήσιων γευμάτων και επιλέγοντας σπιτικά σνακ για τα μικρά γεύματα της ημέρας, ξέρω πως ακολουθώ μία διατροφή, η οποία στηρίζει καθημερινά τον οργανισμό μου. Βλέπεις, μπορεί να μην έχω πολύ ελεύθερο χρόνο όμως, έχω στα ντουλάπια της κουζίνας και τα ράφια του ψυγείου τους «συμμάχους» που μου επιτρέπουν να σκαρφίζομαι εύκολες, νόστιμες συνταγές, μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved