Wellness breakfast: Γιατί η καλή μέρα από το… πρωινό σου φαίνεται

Όποιος και αν είναι ο wellness στόχος σου, για να τον πετύχεις, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε ακραίες δίαιτες ή να στερήσεις από τον οργανισμό σου τα θρεπτικά συστατικά και τις γεύσεις που χρειάζεται.

Wellness breakfast: Γιατί η καλή μέρα από το… πρωινό σου φαίνεται

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινάς την ημέρα σου με ενέργεια και έχοντας φροντίσει για την ευεξία σου, τότε είναι πιθανό πως θα έχεις θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο 24ωρο. Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Τι να επιλέγεις για πρωινό αυτήν την περίοδο, που θέλεις και να έχεις ενέργεια, αλλά και να φροντίζεις τη σιλουέτα και τη διατροφή σου;

To «μυστικό» κρύβεται στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρει απλόχερα η φύση, ώστε να έχεις ένα πλήθος επιλογών για το morning routine σου. Εσύ, αγαπητή Queenette, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις λίγη φαντασία και τα κατάλληλα προϊόντα στο ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου, για να δημιουργείς κάθε μέρα εύκολα, νόστιμες και υγιεινές συνταγές, που θα πλαισιώσουν το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας σου: Το πρωινό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved