Τα healthy σνακ που θα σου δίνουν ενέργεια και θα χαρίζουν ένα δυνατό ξεκίνημα στην ημέρα σου

Τι να τρως τις πρωινές ώρες αυτήν την περίοδο, που θέλεις και να έχεις ενέργεια, αλλά και να φροντίζεις τη σιλουέτα και τη διατροφή σου;

Τα healthy σνακ που θα σου δίνουν ενέργεια και θα χαρίζουν ένα δυνατό ξεκίνημα στην ημέρα σου

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η αλήθεια είναι πως αν ξεκινάς την ημέρα σου με ενέργεια και έχοντας φροντίσει την ευεξία σου, τότε είναι πιθανότερο πως θα έχεις θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο 24ωρο. Και όταν αναφερόμαστε σε πρωινά γεμάτα ενέργεια και καλή διάθεση, το πρώτο γεύμα της ημέρας και τα σνακ που θα απολαύσεις μέχρι το μεσημεριανό, δηλαδή το δεκατιανό σου, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Τι να τρως τις πρωινές ώρες αυτήν την περίοδο, που θέλεις και να έχεις ενέργεια, αλλά και να φροντίζεις τη σιλουέτα και τη διατροφή σου;

Επιλογές για πρωινό και δεκατιανό υπάρχουν πολλές και αρκεί να έχεις λίγη φαντασία και τα κατάλληλα προϊόντα στο ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας και του γραφείου σου, για να δημιουργείς κάθε μέρα νόστιμες, υγιεινές και ελαφριές συνταγές.

Ιδού, λοιπόν, κάποιες από τις αγαπημένες μας συνταγές για την περίοδο του καλοκαιριού, που ελπίζουμε να σε καλύψουν, γευστικά, αλλά και σε επίπεδο ευεξίας!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved