Μαμά τριών παιδιών προκαλεί αντιδράσεις με φωτογραφία της στο Facebook

Μια μητέρα τριών παιδιών, η Μαρία Κανγκ, λάτρης της γυμναστικής και της καλής υγείας, θέλησε να μιλήσει δημόσια και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, για όλες τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της!

Μαμά τριών παιδιών προκαλεί αντιδράσεις με φωτογραφία της στο Facebook

Η Μαρία αποφάσισε να κάνει μια φωτογράφιση και να δείξει στον κόσμο, πώς, αν και μητέρα τριών παιδιών, έχει καταφέρει να έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα. Η φωτογραφία της μάλιστα είχε και τίτλο «ποια είναι η δικιά σου δικαιολογία» την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους –και όχι μόνο- του Facebook. Υπήρχαν άτομα που τους άρεσε αλλά και πολλά που αντέδρασαν καθώς όπως λένε με αυτό τον τρόπο προσβάλλει τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά.

Η ίδια λέει πως η φωτογράφιση έγινε μόνο και μόνο για να εμπνεύσει και άλλες μητέρες που ασχολούνται με τα παιδιά τους και δύσκολα βρίσκουν χρόνο για να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Πρόσθεσε δε πως το μόνο που ήθελε με αυτή την κίνησή της ήταν να δείξει στις μητέρες ότι ξέρει πόσο δύσκολο είναι να βρουν τον χρόνο να γυμναστούν, ειδικά αν έχουν πολλά παιδιά όπως έχει εκείνη, αλλά εφόσον η ίδια βρήκε τον χρόνο, τότε όλες μπορούν να το κάνουν.

Όσο για τα κακόβουλα σχόλια ή ίδια σχολιάζει: «Λυπάμαι πολύ για όσα γράφτηκαν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και να κάθομαι να λέω πόσο καιρό πάλευα με διατροφικές διαταραχές ή ότι δούλευα για ώρες σε δύο δικές μου επιχειρήσεις, χωρίς καμία βοήθεια για τα παιδιά και για να αποκτήσω το σώμα που έχω, δούλεψα σκληρά χωρίς καν να είμαι γυμνάστρια. Εμείς ορίζουμε το σώμα μας, τη ζωή μας, τις πράξεις μας και τις σκέψεις μας. Έτσι, ή κάνουμε κάτι για αυτό ή καθόμαστε και απλώς μιλάμε και μισούμε πράγματα που βλέπουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Σε ό,τι αφορά τη φωτογράφιση η οποία από κάποιους χαρακτηρίστηκε προκλητική, απαντάει πως αν δεν φορούσε εσώρουχα και καθόταν άσεμνα, τότε ναι, μπορούσαν πολλοί να υποστηρίξουν πως πρόκειται για προκλητική φωτογράφιση. Αυτό όμως που ενοχλεί είναι το ότι κατάφερε κάτι που οι περισσότερες γυναίκες, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τη λέξη «προτεραιότητα», δεν καταφέρνουν ποτέ.

Η Μαρία θέλει να δώσει κίνητρο στις γυναίκες και να τις πείσει πως αν και είναι μαμάδες και εργαζόμενες, μπορούν να βρουν χρόνο και να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και με το σώμα τους. Η Μαρία είναι μέλος σε έναν μην κερδοσκοπικό οργανισμό που προάγει τη γυμναστική και την καλή φυσική κατάσταση, ενώ είναι υπεύθυνη και για δύο οίκους ευγηρίας. Επιπλέον είναι και συγγραφέας, έχει τρία παιδιά και πραγματικά το πρόγραμμά της είναι αρκετά φορτωμένο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved