‘Am Free: Τα δέκα «βήματα» που με οδήγησαν σε μία πολύ πιο απολαυστική ζωή!

Συνήθως λίγο πριν διαβείς το κατώφλι των 30, ενώ έχεις ξεμπερδέψει με σχολές και πτυχία, έχεις σταθεροποιηθεί σε ένα δικό σου σπίτι, σε μία απασχόληση που πάντα ονειρευόσουν, σε μία απαιτητική αλλά δημιουργική ρουτίνα, μία αμφιβολία τρυπώνει στο μυαλό σου:

‘Am Free: Τα δέκα «βήματα» που με οδήγησαν σε μία πολύ πιο απολαυστική ζωή!

«Άραγε ζω τη ζωή μου στο έπακρο»; Ομολογώ πως η παραπάνω ερώτηση με ταλαιπώρησε πολύ καιρό, αφού δεν μπορούσα να πιστέψω πως παρότι είχα καταφέρει να εκπληρώσω τα περισσότερα από τα όνειρά μου, να αποκτήσω την ανεξάρτητη ζωή που από μικρή επιθυμούσα, δεν μπορούσα να τα απολαύσω ή να τα χαρώ όσο θα ήθελα. Οι απαιτήσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας με έκαναν να αισθάνομαι διαρκώς κουρασμένη και ο προσωπικός χρόνος που είχα στο σπίτι ήταν ελάχιστος.

Ευτυχώς, δεν άργησα να καταλάβω πως η ονειρεμένη ρουτίνα για την οποία είχα κοπιάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από έναν ασταμάτητο μαραθώνιο με τον… χρόνο, ο οποίος, στο τέλος της ημέρας, είχε εξαντλήσει όλη μου την ενέργεια και τη διάθεση για οτιδήποτε άλλο. Σκέφτηκα πως, εφόσον εγώ είμαι εκείνη που με εγκλώβισα σε αυτό το μοτίβο, εγώ είμαι εκείνη που μπορώ να με απελευθερώσω, επιλέγοντας έναν πιο free και απολαυστικό τρόπο ζωής.

Αν αναρωτιέσαι πώς τα κατάφερα, παρακάτω θα βρεις τα δέκα «βήματα» που με βοηθήσουν να κάνεις πράξη τον διάσημο στίχο των Queen, «I want to break free»!

1. Ξεκίνα δημιουργώντας μία λίστα με τα απλά πράγματα, τις γεύσεις, τις μυρωδιές, τα χρώματα, τις δραστηριότητες που αγαπάς πολύ και προσπάθησε η κάθε μέρα σου να συμπεριλαμβάνει τουλάχιστον ένα από αυτά. Δεν χρειάζεται να κάνεις καθημερινά κάτι σπουδαίο, αρκεί μία από αυτές τις ημέρες να ανοίξεις τα μάτια σου, ακούγοντας το αγαπημένο σου ανεβαστικό τραγούδι, να χτυπάει στο ξυπνητήρι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved