3 είδη γυμναστικής αρκετά διασκεδαστικά όπως αυτά των παιδιών

Θες να ξαναγίνεις παιδί και να απολαμβάνεις τη γυμναστική σου; Δες ποια προγράμματα πρέπει να ξεκινήσεις. 

Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και τι ακριβώς σημαίνει αυτό για εμάς; Όχι μόνο επιστροφή στο σχολείο αλλά και στη γυμναστική ειδικά για τις μαμάδες. Όλες μας κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες βάζουμε ως στόχο να γυμναστούμε περισσότερο, να προσέξουμε για τους επόμενους μήνες τη διατροφή μας και να μην τα παρατήσουμε. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα.

Επειδή λοιπόν οι δραστηριότητες των παιδιών σου φαίνονται πάντα αρκετά πιο διασκεδαστικές, παρακάτω σου έχουμε τα προγράμματα αυτά ενηλίκων που είναι κάπως πιο fun και γυμναζόμαστε.

1)Kangoo jumps: Οι συγκεκριμένες μπότες με τα ελατήρια αποτελούν έναν από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης των celebrities. Η Δούκισσα Νομικού, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και άλλες πολλές χοροπηδούν με τις μπότες τους και καίνε μέχρι και 800 θερμίδες ανά προπόνηση.

2) Τραμπολίνο: Σε πολλά προγράμματα γυμναστηρίων και στούντιο γυμναστικής θα το έχεις δει. Μεγάλα στρογγυλά τραμπολίνο σε «καλούν» να χοροπηδήσεις κάνοντας χορογραφίες και άλλες ασκήσεις. Είναι πολύ καλό αερόβιο πρόγραμμα και γυμνάζει φοβερά τα πόδια και τους γλουτούς.

3)Beach volley: Ειδικά αν αγαπάς το καλοκαίρι, στην πόλη πλέον υπάρχουν αρκετά γήπεδα με άμμο έτοιμα να σε υποδεχθούν. Θα παίξεις, θα γυμναστείς και θα διασκεδάσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved