Μαμάδες κρατούν στην αγκαλιά το νεογέννητο μωρό τους & ξεσπούν σε κλάματα

Δάκρυα χαράς και ευτυχίας.

Μαμάδες κρατούν στην αγκαλιά το νεογέννητο μωρό τους & ξεσπούν σε κλάματα

Τη στιγμή της γέννας κάθε γυναίκα τη βιώνει διαφορετικά παρά το άγχος που έχουν οι περισσότερες, αν όχι όλες.

Τα συναισθήματά τους ποικίλουν ανάλογα με το που θα γεννήσουν, ποιον θα έχουν στο πλευρό τους, πόσο θα διαρκέσει ο τοκετός.

Όμως όταν έρχεται η ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωρό τους, η ανακούφιση και η ευτυχία δεν περιγράφoνται.

Εκεί είναι ο φακός της Monet Nicole, φωτογράφου γέννας, η οποία έχει αποτυπώσει με την φωτογραφική της μηχανή απίστευτες στιγμές νεογέννητων μωρών με τους γονείς τους.

Στιγμές που με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να ξεθωριάζουν όμως έρχονται αυτές οι φωτογραφίες να υπενθυμίσουν στην κάθε μητέρα τα συγκλονιστικά συναισθήματα που βίωσε τη στιγμή που ο γιατρός ή η μαία εναπόθεσε στην αγκαλιά το μωρό της.

Οι περισσότερες μητέρες ξεσπούν σε κλάματα. Κλάματα χαράς και ανακούφισης, που όλα πήγαν καλά. Άλλες χαμογελούν από ευτυχία προσπαθώντας να συλλάβουν αυτό το μικρό θαύμα που συνέβη στη ζωή τους.

Όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις τους, πολλές μητέρες θα ήθελαν να τις έχουν καταγράψει για να τις θυμούνται και γιατί όχι, να δείχνουν αυτές τις φωτογραφίες στα παιδιά τους.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε, πάντα μέσα από τη διεισδυτική ματιά της Monet Nicole, μητέρες που αντικρίζοντας το νεογέννητο μωρό τους, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Απολαύστε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram@Monet Nicole

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved