Νίνα Λοτσάρη: «Δεν θα δεχόμουν να μου πουν οι κόρες μου ‘Γιατί μας στέρησες τον πατέρα μας;’»

Ως μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής της θεωρεί η Νίνα Λοτσάρη πως θα ήταν αν στο μέλλον οι δύο κόρες της, της έλεγαν πως τους στέρησε τον πατέρα τους Κωνσταντίνο Σκορδάλη, μετά τον ξαφνικό χωρισμό τους.

Νίνα Λοτσάρη: «Δεν θα δεχόμουν να μου πουν οι κόρες μου ‘Γιατί μας στέρησες τον πατέρα μας;’»

«Τα παιδιά μου έχουν έναν πατέρα και είναι ο Κωνσταντίνος» δηλώνει η ίδια και συνεχίζει: «Δεν θα τους δημιουργούσα ποτέ σύνδρομα, γιατί εκείνα σκέφτομαι περισσότερο. Δεν θα δεχόμουν να μου πουν «Γιατί μας στέρησες τον πατέρα μας»! Θα ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου. Εμένα με ενδιαφέρει να 'οχυρώνω' όσο γίνεται περισσότερο τις κόρες μου. Ακόμα και υποχωρήσεις που δεν αξίζει θα πράξω, για χάρη τους».

Όσο για τη στιγμή που η μεγαλύτερη κόρη της έμαθε για τον χωρισμό τους, η Νίνα Λοτσάρη αποκαλύπτει στο Εγώ: «Προσωπικά δεν έδειξα κανένα σοκ. Της έδωσα να καταλάβει ότι ήταν μία επιλογή του μπαμπά και της μαμάς, αλλά αγαπιόμαστε, δουλεύουμε μαζί και τις λατρεύουμε. Ο χωρισμός, άλλωστε, πάνω απ' όλα θέλει ωριμότητα και αξιοπρέπεια. Οφείλεις να το πράξεις. Δεν έχεις δικαίωμα να μη το κάνεις αν έχεις παιδιά και σ'αυτό είμαι απόλυτη. Δεν πρέπει να δημιουργήσει κανένας γονιός ψυχολογικά τραύματα στα παιδιά του. Έχουμε τεράστια ευθύνη, οπότε εγωισμοί και εγωκεντρισμοί δεν πρέπει να υπάρχουν στους χωρισμούς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved