Γιατί η Κέιτ πρέπει να αρχίσει να διαβάζει μαμαδίστικα sites; – Η χιουμοριστική εκδοχή

Ο τρίτος κατά σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου ήρθε στον κόσμο, οι λαοί παγκοσμίως ηρέμησαν αλλά τώρα ξεκινά το... τρέξιμο της κατά τα άλλα ευτυχούς μαμάς Κέιτ Μίντλετον.

Γιατί η Κέιτ πρέπει να αρχίσει να διαβάζει μαμαδίστικα sites; – Η χιουμοριστική εκδοχή

Και όπως όλες οι νέες μαμάδες, δεν έχει ιδέα για τις πρώτες μέρες με το παιδί, ποιες ανάγκες έχει αυτό το μικρό πλασματάκι αλλά και τι πρέπει να κάνει η ίδια τις ατέλειωτες νύχτες που θα πηγαινοέρχεται μέσα στο δωμάτιο έχοντας αγκαλιά τον γιο της με πόνους από κολικούς.

Να λοιπόν οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ να διαβάζει μαμαδίστικα sites, έχοντας βέβαια ως προτεραιότητα το καθ' όλα ενημερωμένο mothersblog.gr!

Θα πρέπει λοιπόν να διαβάζει μαμαδίστικα sites...

Γιατί μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα, διατηρώντας την ανωνυμία της και χωρίς κανείς να την κατακρίνει επειδή ίσως ρωτήσει: «Πώς αλλάζουν την πάνα;» μιας και όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι δεν πρόκειται να πάρει τη βοήθεια κάποιας νταντάς.
Γιατί μπορεί να ζητήσει βοήθεια χωρίς να αισθάνεται άσχημα. Όλες μας έχουμε μπει στη διαδικασία να ζητήσουμε συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να κρατάμε, για παράδειγμα, το μωρό μας όταν το κάνουμε μπάνιο, ειδικά τις πρώτες μέρες
Γιατί θα μπορεί να πει και εκείνη τις δικές τις εμπειρίες από τις πρώτες στιγμές με το παιδί της, κάτι που της απαγορεύει το βασιλικό πρωτόκολλο. Είναι και αυτός ένας τρόπος να νιώσει ελεύθερη!
Γιατί θα νιώσει αλληλεγγύη και με άλλες μαμάδες που βιώνουν τις ίδιες εμπειρίες με εκείνη ως νέα μαμά. Όλες ενωμένες σε μία γροθιά λοιπόν... Είναι και αυτό παρήγορο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved