Τι πρέπει να προσέξετε όταν πάτε με ένα μικρό παιδί σε μεγάλο παιδικό πάρκο!

Τα λούνα παρκ είναι η χαρά των παιδιών, όχι όμως και όλων των παιδιών γιατί μπορεί το δικό σας να είναι πολύ μικρό και να τρομάξει με τα παιχνίδια που απαιτούν τόλμη και ίσως είναι και λίγο επικίνδυνα για τόσο μικρές ηλικίες.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν πάτε με ένα μικρό παιδί σε μεγάλο παιδικό πάρκο!

Θα πρέπει λοιπόν να λάβετε σοβαρά υπόψη σας κάποια πράγματα αν έχετε παιδί κάτω των 10 ετών. Ποια είναι αυτά;

  • Θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το λούνα παρκ στο οποίο θα πάτε, έχει δραστηριότητες για μικρά παιδιά. Αν δεν υπάρχουν, θα πρέπει να εγκαταλείψετε την ιδέα και να βρεθείτε καλύτερα σε κάποιον παιδότοπο για μικρά παιδιά.
  • Ακόμα και αν οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ σας διαβεβαιώνουν πως όλα τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες είναι ακίνδυνες για μικρά παιδιά, θα πρέπει να τα συνοδεύετε σε οτιδήποτε. Αν μάλιστα διαπιστώσετε πως κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα, τότε καλό είναι να μην μπείτε καν στη διαδικασία να δοκιμάσετε.
  • Θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας νερό και σνακ καθώς το μωρό είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα θέλει τσιμπήσει κάτι ή θα διψάσει.
  • Ποτέ μην πηγαίνετε σε παιχνίδια όπου έχει ουρά. Το πιο πιθανόν είναι το μωρό σας να εκνευριστεί από την πολυκοσμία και το «μετά» δεν θα σας αρέσει καθόλου.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved