Οι πιο τρυφερές στιγμές διάσημων Ελληνίδων μαμάδων με τα παιδιά τους (pics)

Όταν η αδυναμία, η αγάπη και ο έρωτας που έχουν για τα παιδιά τους αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία!

Οι πιο τρυφερές στιγμές διάσημων Ελληνίδων μαμάδων με τα παιδιά τους (pics)

Σίγουρα έχει συμβεί και σε εσάς έτσι δεν είναι; Να είστε ξαπλωμένη σε έναν καναπέ έχοντας αγκαλιά το παιδί σας χωρίς να ποζάρετε, χωρίς να περιμένετε να σας φωτογραφίσει κάποιος και τσουπ ο σύντροφος, η φίλη ή το μεγαλύτερο παιδί σας, να σας απαθανατίζει με ένα κινητό τηλέφωνο.

Τέτοιες ανεπιτήδευτες φωτογραφίες υπάρχουν και στους λογαριασμούς πολλών Ελληνίδων μαμάδων. Φωτογραφίες που δείχνουν την αγάπη και την τρυφερότητα που νιώθει μια μαμά -η κάθε μαμά- για το παιδί της.

Ένα παιδί χρειάζεται την αγκαλιά της μανούλας του και την ίδια αγκαλιά έχει κάποιες φορές ανάγκη και η μαμά. Το «μαγικό» που συμβαίνει με τα χέρια των παιδιών μας πολλές φορές είναι αυτό που παίρνει κάθε κούραση, κάθε σκέψη, κάθε κακή στιγμή και κάθε άγχος μακριά.

Η Δέσποινα Καμπούρη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μαντώ Γαστεράτου, είναι μερικές από εκείνες τις μαμάδες που έχουν δημοσιεύσει τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους. Αγκαλιές, φιλιά, παιχνίδια και χαμόγελα είναι εκείνα που φαίνονται στις φωτογραφίες που είτε απαθανάτισαν οι ίδιες για να κρατήσουν τις στιγμές «ζωντανές» ή απαθανάτισαν άλλοι που τις είδαν να δείχνουν όλη την αγάπη και τη αφοσίωση στα παιδιά τους.

Σίγουρα τέτοιες φωτογραφίες κρύβετε κι εσείς στα κινητά σας... Αν όχι, τότε ζητήστε από τον σύντροφό σας, την αδερφή σας ή κάποιον οικείο σας, όταν σας βλέπει να απολαμβάνετε μια μοναδική στιγμή με το παιδί σας να σας φωτογραφίζει δίχως καν να σας ρωτήσει.

Εκείνες οι στιγμές είναι εκείνες που έχουν σημασία. Εκείνες που τα μαλλιά της μαμάς είναι αχτένιστα, που φορά τη ρόμπα της, τις πυτζάμες της και είναι άβαφη ή κουρασμένη με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Swipe up για να δείτε τις φωτογραφίες των διάσημων Ελληνίδων μαμάδων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved