Μαμά, σύζυγος και επαγγελματίας φωτογράφος. Δείτε τις καταπληκτικές της φωτογραφίες! (pics)

Η C l e o C o u r y αγαπάει πολύ τα παιδιά αλλά και το να φωτογραφίζει παιδιά.

Μαμά, σύζυγος και επαγγελματίας φωτογράφος. Δείτε τις καταπληκτικές της φωτογραφίες! (pics)

Η C l e o είναι επαγγελματίας φωτογράφος μητρότητας, οικογενειών και παιδιών. Είναι και η ίδια μητέρα ενός κοριτσιού ενός έτους και σε λίγους μήνες περιμένει το δεύτερο παιδί της που θα είναι αγόρι.

«Η φωτογραφία ήταν η χαμένη μου αγάπη που την ανακάλυψα ξανά λίγο πριν γνωρίσω τον σύζυγό μου, εκπληκτικά ταλαντούχο φωτογράφο, ο οποίος μου δίδαξε όλα όσα γνωρίζω σήμερα. Έχω δουλέψει με παιδιά για 5 χρόνια. Ήμουν νταντά για δύο χρόνια και ταξίδεψα με ένα πρόγραμμα μέριμνας στην Αμερική και τη Νότια Αφρική.
Λατρεύω τα παιδιά, το θάρρος τους, την περιέργεια για τη ζωή, την προσωπικότητά τους…

Με συνεπαίρνει η αγνότητα των παιδιών και το είναι σε θέση να δώσουν σημασία σε εκείνες τις στιγμές που οι ενήλικες τις προσπερνάμε πολύ γρήγορα.
Νιώθω ευλογημένη που μπορώ να συνδυάσω τα δύο πράγματα που αγαπώ και να κάνω καριέρα με αυτά.
Μεγάλωσα χωρίς να έχω πολλές φωτογραφίες στα διαφορετικά στάδια της ζωής μου κάτι που με κάνει να θέλω να δώσω το καλύτερό μου εαυτό όταν φωτογραφίζω τα παιδιά, τις ειλικρίνειες τους στιγμές, τα πιο αθώα και αστεία πρόσωπα τους.

Θέλω να κρατήσουν τα παιδιά για πάντα τις πιο αξέχαστες και ποιοτικές στιγμές της ζωής τους που δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά.

Ο χρόνος «πετάει» και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Το να παγώσω τον χρόνο με τη μορφή μιας φωτογραφίας είναι πιθανώς το καλύτερο που μπορώ να κάνω και για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς τους», εξηγεί η Cleo για τις δύο μεγάλες της αγάπες.

Δείτε οικογενειακές φωτογραφίες της C l e o αλλά και δείγματα της δουλειάς της στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved