7 πράγματα που θα θέλετε να κάνετε πριν επιστρέψετε στη δουλειά μετά την άδεια λοχείας

Περασε ο πρώτος καιρός με το μωρό σας και έχουν μεινει μερικές βδομαδες... Τα συναισθήματά σας ειναι σίγουρα πολλά και μπερδεμένα και μπορει να μην σας αφήνουν να δείτε καθαρά, πολλά από όσα σας συμβαινουν.

7 πράγματα που θα θέλετε να κάνετε πριν επιστρέψετε στη δουλειά μετά την άδεια λοχείας

Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι καλο να κάνετε πριν επιστρέψετε στη δουλειά, γιατί μετά πραγματικά δε θα προλαβαίνετε!

1. Πρώτα από όλα αγκαλιαστείτε με το μωρό σας σαν να μην υπάρχει αύριο.
Φιλήστε το, χαϊδέψτε το και πάλι απο την αρχή. Μυρίστε το δερματάκι του, φιλήστε τα πατουσάκια του, και γεμίστε μυρωδιές και συναισθήματα. Κλειδώστε τα στην ψυχή σας για τις δύσκολες ώρες που θα σας λειπει πολύ, όταν επιστρέψετε στο γραφείο.

s1

2. Πηγαίνετε βόλτες.
Περπατήστε μαζι του. Στο καρότσι ή στο μάρσιπο, βγείτε έξω και κάντε κάτι με το φως του πρωινού ήλιου. Θα αργήσετε να το ξανακαταφέρετε.

s2

3. Δείτε τα ρούχα σας.
Εκτιμήστε αν έχετε ρούχα για το γραφείο, που σας κάνουν, που τα φοράτε και νιώθετε ανετα, και που δεν είναι φορμες και φούτερ. Ειναι μια καλή ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες σας και να ξεχωρίστε με έναν υποτυπωδη τρόπο τα ρούχα ανάλογα και με το μέγεθος... που έχουν και που έχετε.

s3

4. Ετοιμάστε μερικά γεύματα για την κατάψυξη.
Πιθανόν να μην έχετε χρόνο να μαγειρεύετε κάθε μέρα. Τον πρώτο καιρό ίσως χάσετε την αίσθηση του χρονου. Καλό είναι να μην πεινάσει όλη η οικογένεια. Μαγειρέψτε κάποια φαγητά και φυλάξτε τα στην κατάψυξη.

s4

5. Μην κάνετε απολύτως τίποτα.
Βρείτε τον χρόνο που δε θα ξαναβρείτε. Περάστε μερικά λεπτά, στο κενό. Στο τιποτα. Στην ηρεμία σας.

s5

6. Οργανώστε ό,τι περισσότερο μπορείτε απο το σπιτι σας.
Οποια ντουλάπα ή συρτάρι έχει χάσει την τάξη του και δε θυμάστε τι έχει μέσα... είναι η ώρα να το φροντίσετε.

s6

7. Κάντε ένα οικογενειακό ταξίδι.
Δε θα ειναι εύκολο να πάρετε άδεια αμέσως μόλις γυρίσετε, οπότε πριν επιστρέψετε ειναι μια καλή ιδέα να φύγετε για να γεμίσετε μπαταρίες. Θα είναι το πρώτο σας ταξίδι με το μωρό σε ένα ξενοδοχείο... Μπορεί και να σας κάνει να πείτε νωρίτερα, 'εντάξει είμαι πανέτοιμη να γυρίσω στη δουλειά'! :-)

s7
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved