5 +1 συμβουλές για κουρασμένες μανούλες...

Αν αισθάνεστε εξάντληση, κούραση και πίεση μην απελπίζεστε.

5 +1 συμβουλές για κουρασμένες μανούλες...

Υπάρχουν απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε χαρουμενη.

Ζητήστε βοήθεια: μην φοβάστε να παραδεχτείτε ότι μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένεια ή τους φίλους σας, πάρετε μία babysitter και βγείτε εκείνο το ραντεβού με τον σύντροφό σας.
Βγείτε έξω: Βρείτε ένα τρόπο να πάρετε αέρα. Ας είναι και μέχρι το περίπτερο. Πηγαίντε μόνη σας ή με τα παιδιά ή με το καρότσ, αλλά βγείτε στον καθαρό αέρα!
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας: Ναι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Κάντε ομως μια προσπάθεια, κάνετε μια μάσκα ομορφιάς ή πηγαίντε στο γυμναστήριο. Θα νιώσετε τόσο όμορφα μετά που θα ψάχνετε τρόπους να το ξανακάνετε!
Γελάστε: Κάντε χαζομάρες με τα παιδιά, ψάξτε όλοι μαζί στολές, κατεβάστε παλιά αποκριατικα, γαργαλήστε τα, κυνηγήστε τα, παίξτε κρυφτό, γελάστε! Το γέλιο είναι ζωή. Ο,τι και να συμβαινει δώστε στον εαυτό σας αυτή την πολυτέλεια!
Να θυμάστε ότι δεν είστε μόνη: Ολοι οι άνθρωποι και όλες οι οικογένειες έχουν δύσκολες μέρες. Πάρτε ανάσα, σκεφτείτε ότι θα το ξεπεράσετε και βρείτε μεσα σας τη δύναμη να το βγάλετε από το μυαλό σας. Και αν χάσατε την ψυχραιμία σας, ζητήστε συγνώμη. Θα λυτρωθείτε πρώτα εσείς και θα δώσετε και το παράδειγμα στα μικρά σας.
Αγάπη, αγάπη, αγάπη: Αγκαλιαστείτε, δείξτε τρυφερότητα, χαίδεψτε τα παιδάκια σας και φιλήστε τον σύντροφο σας. Ανταλλάξτε αγάπη και δώστε/πάρτε χαρά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved