5 στόχοι για το 2017, για τις μαμάδες που θέλουν περισσότερο χρόνο ηρεμίας

Μανούλες, η νέα χρονιά έχει μπει και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε, αν δεν έχετε ήδη κάνει, τη δική σας λίστα με τους στόχους σας για το 2017.

5 στόχοι για το 2017, για τις μαμάδες που θέλουν περισσότερο χρόνο ηρεμίας

Η επιθυμία κάθε μαμάς, είναι σίγουρα, μεταξύ άλλων, και ο περισσότερος χρόνος με την οικογένειά της. Οπότε, ας δούμε μερικές υποσχέσεις, που μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας.

1. Οταν είστε σπίτι, κλειστε κινητά και τάμπλετ. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας και τον σύζυγό σας.

2. Βάλτε τις πιο απαιτητικές δουλειές της ημέρας νωρίς το πρωί που είστε και περισσότερο ξεκούραστες. Η ενέργειά μας εξαντλείται όσο περνά η ώρα οπότε αν αφήσουμε τα δύσκολα για το βράδυ, ή θα αργήσουμε να τα κάνουμε, ή θα σπαταλάμε χρόνο... χρονοτριβώντας μεταξύ φασίνας και κούρασης.

3. Αποφύγετε αχρείαστες συναντήσεις. Τοξικούς ανθρώπους, βγάλτε τους από τη ζωή σας.

4. Πάρτε απόφαση ότι σχεδόν πάντα κάτι θα συμβεί και θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, οπότε αφηστε χρόνο στο μυαλό σας ή την πιθανότητα απλώς, να επανπροσδιορισετε. Μην τα κάνετε όλα βιαστικά, κάνετε κακό στην ψυχολογία σας. Στον προγραμματισμό σας αφήστε περιθώριο... καθυστέρησης.

5. Κρατήστε στο ημερολόγιό σας μερικές μέρες για σας ή για την οικογένειά σας. Κρατήστε μερικές μέρες ξεκούρασης που θα αποφασίστε εν ρεμία πώς θα θέλατε να τις περάσετε, και μην παρεκκλίνετε από αυτές για κανένα λόγο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved