Οι 11 τύποι μαμάδων που συναντάς τις γιορτές...

H Μαμά των Χριστουγέννων. Η γιορτινή μαμά. Η μαμά της διακόσμησης. Η μαμά με τα δώρα... Απειροι τύποι μαμάδων εμφανίζονται στη διάρκεια των γιορτών!

Οι 11 τύποι μαμάδων που συναντάς τις γιορτές...

Ξεχωρίσαμε μερικές κατηγορίες ανάλογα με αυτά που κάνει κάθε μαμά... Με ποια ταυτίζεστε;

1. H μαμά Αγιοβασιλίτσα. Οι άλλοι μπορεί μέχρι και να την κοροϊδεύουν, αλλά εκείνη περιμένει αυτή την εποχή για να ξεδώσει, να πλημμυρίσει χαρά, να ντυθεί στα κόκκινα, να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσει τα Χριστούγεννα στο πετσί της.

The Future Mrs. Claus

2. Η μαμά αρχάγγελος

Ψωνίζει για όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της γειτονιάς, μαζεύει παιχνίδια για το Ορφανοτροφείο ή τους Αστεγους, αγοράζει πιο πολλά δώρα για εκείνα τα παιδιά παρά για τα δικά της.

3. Η μαμά που μισεί τις γιορτές

Ναι υπάρχει κι αυτή η κατηγορία. Προσπαθεί να μην το δείξει στα παιδιά της, αλλά από μέσα της μετράει ανάποδα για να τελειώσει το μαρτύριο...

The Grinch

4. Η μαμά που δίνει τα απόλυτα δώρα. Ειτε είναι για κάποιον συνάδελφο είτε για ένα συγγενή, καταφέρνει και βρίσκει πάντα το κατάλληλο δώρο για τον καθένα! Μη σας πούμε για το χαρτί περιτυλίγματος...

5. Η μαμά που λέει τα κάλαντα. Ξέρει όλους τους στίχους και δε σταματά να τραγουδάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

The Caroler

6. Η Βασίλισσα των γλυκών. Το σπίτι μυρίζει κανέλλα, ζάχαρη, αλεύρι, και γλυκοφουρνίσματα. Τα κάνει τέλεια και όλοι της συγχαίρουν. Κι εκεινη το ευχαριστιέται όσο τίποτα.

The Cookie Queen

7. Το αιώνιο ξωτικό. Στέλνει κάρτες στην οικογενεια της από το Βόρειο Πόλο, φτιάχνει αποτυπώματα στο χιόνι, αφήνει μπισκότα στο τζάκι κι ας φτάνουν τα παιδιά της στην ενηλικίωση. Για εκείνη πάντα θα μετράει η μαγεία.

The Eternal Elf

8. Η απόλυτη οικοδέσποινα. Κάνει τον τέλειο στολισμό, στο τέλειο τραπέζι, στέλνει απιθανες ευχαριστήριες κάρτες και κάθε χρόνο υπερβαίνει τον εαυτό της στα ορεκτικά και τη γιορτινή διακόσμηση...

9. Η αγχώδης μαμά. Εχει μία λίστα μεγαλύτερη από του Αη Βασίλη και όλο νομίζει ότι δεν προλαβαίνει. Και αγχωνεται χωρίς λόγο γιατι πάντα καταλήγει να έχει τελειώσει νωρίς...

The Stress Case

10. Η μαμά της τελευταίας στιγμής. Στο άλλο άκρο υπάρχει και η μαμά που λες και έχασε το ημερολόγιο της, θυμήθηκε την τελευταία στιγμή να ψάχνει σαν τρελλή δώρο για τα παιδιά της.. Ναι αυτό που έχει εξαντληθεί εδώ και μήνες!

11. Η χαλαρή χαρούμενη μαμά. Οι γιορτές είναι μία ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση, αγάπη και χαμόγελο. Το μόνο που τη νοιάζει είναι η οικογένειά της να περάσει καλά.

The Spirit of the Season
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved