Οι επώνυμοι της διεθνούς showbiz που έγιναν γονείς το 2016

Eίχαμε πολλά γεννητούρια στο Χόλιγουντ αυτή τη χρονιά που φεύγει!

Δεκάδες φωτογραφίες εγκυμοσύνης και νεογέννητων κόσμησαν περιοδικά και social media με τους ευτυχισμένους γονείς να καμαρώνουν τα αγγελούδια τους μέσα από τις λεζάντες που πλημμύριζαν από αγάπη.

Ας δούμε μερικούς από τους επώνυμους γονείς της διεθνούς showbiz:

1. Melanie Hamrick & Mick Jagger. Αυτός ο μικρούλης είναι το όγδοο παιδί για τον 73χρονο, το πρώτο για την 29χρονη μπαλαρίνα.

2. Κοbe Bryant & Vanessa Bryant. Καλωσόρισαν την τρίτη τους κόρη Bianka Bella Bryant τον Δεκέμβρη.

3. Ashton Kutcher & Mila Kunis. Ο Dimitri Portwood Kutcher γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου και έτσι η 2χρονη Wyatt έγινε η μεγάλη του αδελφούλα.

4. Rob Kardashian & Blac Chyna. Ο Rob έγινε πατέρας για πρώτη φορά, ενώ η Chyna έχει ένα ακομη γιο, τον King, από τον Tyga, τωρινό φίλο της Kylie Jenner. H κόρη τους γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου.

5. Russell Brand και Laura Gallacher. Υποδέχθηκαν την κορουλα τους τον Νοέμβρη.

6. Eva Amοurri και Kyle Martino, χάρισαν στη Susan Sarandon ένα ακόμη εγγονάκι. Η κόρη της ηθοποιού γέννησεε στις 19 Οκτωβρίου στο σπίτι της. Οι δυο τους έχουν και τη 2χρονη Marlowe.

7. Candice Swanepoel & Hermann Nicoli. Το μοντέλο της Victoria’s Secret γέννησε τον μικρό Anacã Nicoli στις 5 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια.

8. Adam Levine & Behati Prinsloo. Ο frontman των Maroon 5 και η σύζυγός του καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στις 21 Σεπτεμβριου.

9. Alec Baldwin & Hilaria. Υποδέχθηκαν τον μικρο Leonardo Angel Charles Baldwin στις 19 Σεπτεμβρίου.

10. Blake Lively & Ryan Reynolds, έφεραν στον κόσμο την Ines Reynolds τον Σεπτέμβρη, ενώ έχουν μαζί και την 2 ετών James.

11. Bar Refaeli & Adi Ezra. Το μοντέλο και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το μωράκι τους Liv Ezra στις 11 Αυγούστου.

12. Megan Fox & Brian Austin Green. Το τρίτο αγοράκι της καλλονής Megan, ο Journey River Green γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου και εκανε το ζευγάρι που είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του... να επανασυνδεθεί!

13. Nicky Hilton & James Rothschild. Η μικρούλα Lily Grace Victoria Rothschild γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου και ειναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού.

14. Alanis Morissette & Mario "Souleye" Treadway. Οι ευτυχείς γονείς έφεραν στον κόσμο τη μικρή Onyx Solace Morissette-Treadway στις 23 Ιουνίου ενώ έχουνμαζί και τον μικρό Ever!

15. Η Chelsea Clinton χάρισε στη γιαγια Hillary, έναν εγγονό στις 18 Ιουνίου, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Marc Mezvinsky. Ο μικρούλης Aidan Clinton Mezvinsky είναι το δεύτερο παιδάκι του ζευγαριού.

16. Η Emily Blunt και ο John Krasinski υποδέχθηκαν σιωπηλά το δευτερο παιδάκι τους, κοριτσάκι ξανά, τον Ιουνιο. Η μικρούλα πήρε το όνομα Violet.

17. Ryan Gosling & Eva Mendes. Το διάσημο ζευγάρι καλωσόρισε τη δεύτερη κόρη του λίγο αφότου μάθαμε για την εγκυμοσύνη της Μendes! H Amada Lee Gosling γεννήθηκε στις 29 Απριλίου, ενώ οι δυο τους έχουν και τη 2 ετών Esmeralda.

18. Chrissy Teigen & John Legend. Η μικρή Luna Simone Stephens γεννήθηκε στις 14 Απριλίου και έκανε τους γονείς της να πετάνε στα σύννεφα, ενώ στιγμές μαζί της είδαμε και στο βίντεο κλιπ του μπαμπά!

19. Anne Hathaway 7 Adam Shulman. Ο γιος της ηθοποιού Jonathan Rosebanks Shulman γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου και είναι το πρωτο παιδάκι του ζευγαριού.

20. H Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis έφεραν στον κόσμο τη μικρή Daisy, ενώ έχουν και τον 2 ετών Otis.

21. H Tyra Banks εξέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε ότι μαζί με τον φίλο της Erik Asla έγιναν γονείς. Ο York Banks Asla γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου μετά από πολύχρονη μάχη της μαμάς του με την υπογονιμότητα.

22. H Ivanka Trump, κόρη του Αμερικανού Προέδρου, με τον Jared Kushner, καλωσόρισαν το τριτο τους παιδάκι Theodore James, στις 27 Μαρτίου. Εχουν μαζί αλλα δύο παιδάκια, την Arabella και τον Joseph.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved