5 φωτογραφίες των παιδιών σας που δεν πρέπει να αναρτήσετε στα social media.

Ξέρουμε όλοι οι γονείς, πόσο μεγάλος πειρασμός είναι να αναρτήσουμε φωτογραφίες των παιδιών από τα κατορθώματα ή τις σκανταλιές τους! Αλλά πρέπει να τα προστατέψουμε. Κι αν δε μπορείτε να κρατηθείτε σε όλα, ορίστε πέντε ειδη φωτογραφιών που δεν πρέπει να υποκύψετε και να δημοσιεύσετε.

5 φωτογραφίες των παιδιών σας που δεν πρέπει να αναρτήσετε στα social media.
Other People's Kids

1. Τα παιδιά άλλων!

Πριν βιαστείτε να ποστάρετε πόσο καλά περνάνε σε ένα πάρτυ τα παιδιά σας, σταματηστε. Σεβαστείτε το γεγονός ότι οι άλλοι γονείς μπορεί να μη θέλουν να δουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο.


2. Σε ποιο σχολείο πάνε.

Θέλουμε να συνεχίζουμε να σκεπτόμαστε ότι στο σχολείο τα παιδιά μας είναι ασφαλή. Μην τα εκθέτετε στον άγνωστο κόσμο, γιατί αυτός...δεν είναι αγγελικά πλασμένος!

Where They Go to School
Nude Photos


3. Γυμνές φωτογραφίες τους.

Μπορεί να είναι πολύ χαριτωμένα όταν κάνουν μπάνιο, αλλά δε θέλετε καθόλου αυτές οι φωτογραφίες να πέσουν στα λάθος, διεστραμμένα χέρια. Προσατεύστε την οικογένειά σας με κάθε τρόπο.


4. Ταμπέλες με ολόκληρο το όνομά τους.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγο, αυτοί που δε θέλετε να έχουν πρόσωπο και όνομα συνδυασμένα, στο άρρωστο κεφάλι τους! Θαμπώστε το, πιξελάρετε, πάντως ό,τι κι αν κάνετε, ακόμη κι αν είστε περήφανοι για τον έλεγχο ή την επίδοσή του, καλύψτε το ονοματεπώνυμο!

Photos With Their Full Names Attached
Anything Your Kids Might Not Want Public

5. Οτιδήποτε δε θα ήθελαν τα παιδιά σας σε δημόσια θέα.
Αν έχετε αμφιβολίες, μήπως αργότερα το θεωρεί ντροπιαστικό, μη κολακευτικό ή ακομη και τώρα για οποιοδήποτε λόγο δεν το θέλει σε κοινή θέα, σεβαστείτε το παιδί σας. Ειναι δική του απόφαση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved