Το επικό σημείωμα της Νεράιδας των Δοντιών στη μικρή (ακατάστατη) Έμιλι!

Οταν η μικρή Emily έχασε ένα δοντάκι, αυτό που μάλλον περίμενε ήταν να βρει χρήματα κάτω απο το μαξιλάρι της.

Το επικό σημείωμα της Νεράιδας των Δοντιών στη μικρή (ακατάστατη) Έμιλι!

Ωστόσο, η μαμά της, η blogger Non-Stop Mom, είχε μια διαφορετική ιδέα και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει τη μικρούλα να τακτοποιήσει το δωμάτιό της.

Η Νεράιδα των Δοντιών, άφησε ένα σημείωμα λοιπόν που έλεγε ότι δεν μπορούσε να βρει το δόντι και να αφήσει το δώρο της εξαιτίας της κατάστασης του δωματίου. «Πέρασα απαίσια μέχρι να φτ'ασω στο κρεβάτι σου» γράφει το επικό σημείωμα. «Mόλις έφτασα, είχα πρόβλημα να βρω ακόμη και το μαξιλάρι ανάμεσα στα μαξιλάρια, τα σκεπάσματα και τα κουκλιά» .

Ευτυχώς που η Νεράιδα είναι λογική και είπε ότι θα ξαναπεράσει κάποια στιγμή... αν βρει το δωμάτιο μαζεμένο...

Διαβάστε τι έλεγε το σημείωμα και προσέξτε την τελευταία πρόταση: Είναι όλα τα λεφτά!

«Αγαπημένη μου Εμιλι,

Ηρθα να πάρω το δοντάκι σου και να σου αφήσω τα χρήματα. Ψστόσο εξαιτίας της κακής κατάστασης του δωματίου σου, πέρασα απαίσια ακόμη και για να φτάσω εκεί με ασφάλεια. Μόλις μπήκα, δεν ειχα τη δυνατότητα να εντοπίσω το μαξιλάρι που είχε από κάτω το δόντι, γιατί υπήρχαν στο κρεβάτι σου μαξιλάρια, σκεπάσματα και σώματα! Θα πρέπει να περάσω μια άλλη φορά. Ισως μπορείς να τακτοποιήσεις μέχρι να ξανάρθω το δωμάτιό σου. Είμαι σίγουρη μάλιστα ότι αν το ζητήσεις ΕΥΓΕΝΙΚΑ από τη μαμά σου, θα σε βοηθήσει κι όλας.

Με πολλή αγάπη,

Η Νεράιδα των Δοντιών.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved