Pokémon Go: Δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν αφήσετε το παιδί σας να παίξει

Πάνω κάτω ξέρετε τί είναι το Pokemon Go, αλλά μπορεί να μην είστε σίγουροι για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί σας.

Pokémon Go: Δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν αφήσετε το παιδί σας να παίξει

Επειδή έχετε πολλά στο μυαλό σας, και γράφονται άλλα τόσα, σας παραθέτουμε 10 παράγοντες που πρέπει να συνεκτιμήσετε πριν αποφασίσετε να αφήσετε το παιδί σας να παίξει. Αν το παιδί σας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, διαβάστε παρακάτω ώστε να σιγουρευτείτε ότι εκείνο παίζει με ασφάλεια, εσείς ξέρετε τι πληρώνετε και όλοι το διασκεδάζετε. Αν διαφωνείτε, τότε αναθεωρήστε.

1. Υπερ: Έχει πλάκα. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, είναι διασκεδαστικό και οι χαρακτήρες είναι θελκτικοί για τα παιδιά. Θα διασκεδάσουν ανακαλυπτοντάς τους και θα μαγευτούν απο τον νέο κόσμο που θα εμφανιστεί μπροστά τους.

2. Υπέρ: Βγάζει το παιδί έξω και το κάνει να περπατάει. Αυτό, είναι καλύτερο απο το να παίζει τάμπλετ στον καναπέ. Θα κινηθεί. Μπορεί να είναι μπροστά σε μια οθόνη, αλλά τουλάχιστον θα περπατάει.

3. Κατά: Εντοπίζει το GPS σου. Το παιχνίδι είναι συνδεδεμένο με το Google Maps και πρέπει να σου δείξει το κοντινότερό σου Pokémon σε αληθινό χρόνο, άρα πρέπει να έχεις την τοποθεσία σου ενεργή και φανερη.

4. Υπέρ: Ειναι δωρεάν. Είναι δωρεάν να το κατεβάσεις, αλλά έχει in-app αγορές. Σιγουρευτείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει την επιλογή αυτή.

5. Κατά: Οδηγεί σε αφηρημένο περπάτημα και αφηρημένη οδήγηση! Η φύση του παιχνιδιού απαιτεί να έχεις τα μάτια σου κολλημένα στην οθόνη. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν προσέχεις την κίνηση, είτε είσαι πεζός, είτε οδηγείς αυτοκίνητο ή ποδήλατο. (Ο απολογισμός ατυχημάτων και τροχαίων μέχρι στιγμής είναι δυσάρεστος)

6.Υπέρ: Μπορείς να παίξεις μαζί του. Αν ξεκινήσεις θα εθιστείς κι εσύ. Αν εθιστείτε όλοι μαζί, εκμεταλλευτείτε το και βγείτε οικογενειακώς να πιάσετε τερατάκια...

7. Κατά: Καταναλώνει δεδομένα: Πιθανότατα δε θα είστε πάντα σε WiFi, επομένως προσέξτε τις χρεώσεις και τον χρόνο που θα μείνετε συνδεδεμένοι, ειδικά αν πρόκειται για το κινητό του παιδιού σας.

8. Υπέρ: Είναι ένας καλός τρόπος να κάνετε φίλους. Ο πιο εύκολος τρόπος να αναπτύξουν τα παιδιά φιλίες με παιδιά με τα ΟΛΟΙΔΙΑ ενδιαφέροντα.

9. Kατά: Μπορεί να δελεάσει τα παιδιά να οδηγηθούν σε απομονωμένες περιοχές. Θέστε κανόνες από πριν για το πού μπορούν να πάνε, ή πηγαίνετε μαζί τους, στο κυνήγι τους.

10. Υπέρ: Μπορεί να είναι εκπαιδευτικό. Οι παίκτες για να μπορέσουν να συνεχίσουν σταματάνε σε μνημεία, εκκλησίες, αγάλματα και πλατείες για να πάρουν κάτι που τους χρειάζεται στο παιχνίδι ή να βρουν ένα ποκεμον. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθουν τα παιδιά την πόλη τους.

Ζυγίστε τα δεδομένα με ηρεμία και ψυχραιμία και πάρτε μια σοφή απόφαση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved