Η πρωτότυπη ιδέα δύο γονιών για να μη στεναχωριέται το παιδί τους...

Όταν ένα αγοράκι έχασε το αγαπημένο του παιχνίδι, ένα λούτρινο ελεφαντάκι, βυθίστηκε στη θλίψη. Οι γονείς τους για να το ηρεμήσουν του είπαν ότι δε χάθηκε, αλλά αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Η πρωτότυπη ιδέα δύο γονιών για να μη στεναχωριέται το παιδί τους...

Βλέποντας τον γιο τους να είναι ιδιαίτερα θλιμμένος από την απώλεια του φίλου του, είπαν ότι το ελεφαντάκι του απλώς αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και ζήτησαν βοήθεια απο τους χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, για να αποδείξουν τα λεγόμενά τους, ζήτησαν από χρήστες του διαδικτύου που αρέσκονται στο Photoshop να... «απαθανατίσουν» το ελεφαντάκι σε διάφορα μερη του κόσμου, χρησιμοποιώντας το photoshop, έτσι ώστε να πειστεί το αγόρι για το ταξίδι του αγαπημένου του παιχνιδιού.



Στην πρόσκλησή τους, την οποία απηύθυναν μέσω του ιστοτόπου Reddit, ανταποκρίθηκαν δεκάδες άνθρωποι, και ο μικρός ελεφαντάκος βρέθηκε να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης.

ελεφαντάκι ταξιδεύει
ελεφαντάκι ταξιδεύει Reddit

Και όσο οι άνθρωποι ανταποκρίνονται, το ελφαντάκι συνεχίζει το ταξίδι του, και ο μικρός δε στεναχωριέται πως κάπου χάθηκε μόνος του ο μικρός λούτρινος φίλος του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved