Είσαι μαμά του Instagram; Tότε αυτές οι «μάχες» σου είναι γνωστές!

Αποκλείεται να μην έχεις φτάσει ποτέ στη δύσκολη απόφαση μερικών..social media διλημμάτων: Ποια φωτογραφία να ποστάρεις, πώς να την ποστάρεις αν ταϊζεις εκείνη την ώρα αλλά το μικρό σου είναι πανέμορφο, από ποια γωνία να κάνεις τη λήψη για να μη το ξυπνήσεις, με ποιο φιόγκο στο κεφάλι να το πάρεις φωτογραφία κλπ κλπ κλπ..

Είσαι μαμά του Instagram; Tότε αυτές οι «μάχες» σου είναι γνωστές!

Αν είσαι ...«instagram mom», τότε καταλαβαίνεις απολύτως ότι μερικές φορές τα διλήμματα είναι σπουδαία, και οι παρακάτω «μάχες» σου είναι γνώριμες!

1. Η μάχη του να πάρει φωτογραφία με το ένα χέρι, να γράψεις τα σωστά hashtags και να κάνεις την ανάρτηση κρατώντας το μωρό αγκαλιά!

2. H δύσκολη απόφαση του να επιλέξεις την καλύτερη πόζα του μωρού, παρόλο που τα τελευταία λεπτά έχεις τραβήξει 40 ίδιες φωτογραφίες χωρίς καμμία απολύτως διαφορά!

3. Η μάχη που έχεις δώσει με το μωρό, μέχρι να δεχτεί να βάλει τα πανάκριβα παπούτσια που του έχεις πάρει!

4. Η μάχη που έχεις δώσει για να ανεχτεί την αποκριατικη στολή που έχεις επιλέξει για το μωρό σου, όσο ενοχλητική και αν του είναι!

5. Η πιο χαριτωμένη φωτογραφία των διδυμων σου αναμεσα σε άλλες πεντακόσιες. Μη σας πούμε για τρίδυμα...

6. H selfie που μόχθησες να βγάλεις όσο θήλαζε το μικρό σου, αλλά τελικά επειδή δεν ήθελες να το ξεβολέψεις την έβγαλες όταν κοιμήθηκε

7. Η φωτογραφία που κατάφερες να βγάλεις το παιδί σου με τον πιο stylish συνδυασμό ρούχων που κατάφερες να κάνεις!

8. Η φωτογραφία με τις πατούσες σου και τις πατούσες του μωρού!

9. Οι χαζομαρούλες που εκανες με τα applications του κινητού σου ενώ αυτό κοιμόταν..

10. Και φυσικά, αυτή που πριν έρθει ο θησαυρός σου στον κόσμο τράβηξες μόνη σου και την πέρασες από 200 φίλτρα για να φαίνεται η πιο ωραία φωτογραφία του κόσμου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved