Πώς θα επιλέξετε σωστό στρώμα για τα παιδιά σας

Το παιδικό ή βρεφικό στρώμα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για την υγεία και τον καλό, ποιοτικό ύπνο του μωρού σας.

Πώς θα επιλέξετε σωστό στρώμα για τα παιδιά σας

Πρέπει να βρείτε κάτι που καταρχήν θα είναι υγιενό και ασφαλές, και παράλληλα θα προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στο παιδί σας. Τα κριτήρια επιλογής είναι σημαντικά.
Διαβάστε τα 4 πράγματα που πρέπει να εξασφαλίσετε ώστε το μωρό σας να κοιμάται και να ξυπνάει ευτυχισμένο.

1. Το βρεφικό στρώμα πρέπει να αποτελείται από επιλεγμένα και πιστοποιημένα υλικά, που είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Ειδικά το ύφασμα του στρώματος πρέπει να είναι αντιαλλεργικό με ειδική επεξεργασία anti-acarea, ώστε να αποτρέπει την ανάπτυξη ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών, που ευθύνονται για την πρόκληση αλλεργιών και αναπνευστικών προβλημάτων.

2. Το στρώμα πρέπει να είναι καινούργιο. Το παλιό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του παιδιού , ενώ έρευνες έχουν καταγράψει ότι μπορεί να ευθύνεται για το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου (SIDS).

3. Εμπιστευθείτε μια εξειδικευμένη εταιρία στρωμάτων που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ηλικίας, ώστε να προσφέρεται στήριξη στην σπονδυλική στήλη του μωρού.

4. Θα πρέπει το στρώμα να έχει τη σωστή διάσταση, να μην υπάρχει κενό, ώστε να μην παγιδευτεί το μωρό ανάμεσα στο κρεβάτι και στον τοίχο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved