Μετά τη γέννηση των πεντάδυμων, η νεαρή μητέρα φωτογραφήθηκε μαζί τους (φωτό και βίντεο)

Η ιστορία της Kim Tucci που περίμενε πεντάδυμα με φυσιολογική σύλληψη είχε γίνει γνωστή όταν αποφάσισε να φωτογραφηθεί κατά την 24η εβδομάδα της κύησής της.

Τον περασμένο Ιανουάριο η 26χρονη Tucci από την Αυστραλία γέννησε τέσσερις κόρες και έναν γιο: Τον Keith και τις Ali, Penelope, Tiffany και Beatrix.

Μια ομάδα από 50 γιατρούς και νοσηλευτές βοήθησαν στην προγραμματισμένη καισαρική και όλα τα παιδιά γεννήθηκαν υγιέστατα.

«50 δάχτυλα χεριών, 50 δάχτυλα ποδιών, 6 καρδιές χτυπούν ταυτόχρονα. Το σώμα μου έδωσε την δυσκολότερη μάχη για να έρθουν στον κόσμο αυτά τα 5 παιδιά», έγραψε η Τucci όταν ανέβασε τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, «Surprised by Five», όπου κατέγραφε όλες λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναρτά φωτογραφίες της οικογένειάς της.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, οι γιατροί της προσέφεραν αρχικά την επιλογή να κρατήσει δύο από τα μωρά της, λόγω σοβαρών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετώπιζε η ίδια και τα αγέννητα μωρά κατά την εγκυμοσύνη.

«Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνα, κι όμως το έκανα», είχε δηλώσει η ίδια. Η Tucci και ο σύζυγός της έχουν ήδη έναν γιο 9 ετών και δύο κόρες ηλικίας 2 και 4 ετών!

H καθημερινότητά τους δεν είναι καθόλου εύκολη και εκτός από χορηγίες το ζευγάρι προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει βασικές ανάγκες, όπως είναι ένα βαν για τη μεταφορά της πολυπληθούς οικογένειάς τους.

Τόσο η πρώτη επαγγελματική φωτογράφηση όσο και η πιο πρόσφατη έγινε από την «Erin Elizabeth Photography».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved