Mothers’Day-Η δύναμη του μητρικού δεσμού (βίντεο)

Η βιομηχανία του θεάματος έχει να επιδείξει σημαντικά κινηματογραφικά αριστουργήματα που έχουν ως κεντρική ηρωίδα τη μάνα.

Mothers’Day-Η δύναμη του μητρικού δεσμού (βίντεο)

Ταινίες με τις οποίες κλάψαμε, γελάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, προβληματιστήκαμε αλλά κυρίως νοιώσαμε απέραντο σεβασμό και θαυμασμό για την αστείρευτη δύναμη της μητέρας.

Για σήμερα και με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας αύριο, επιλέξαμε αντί άλλων ταινιών, μια ρομαντική κομεντί, τη Mother’s Day.

mothers day 759

Κεντρικά πρόσωπα, φυσικά οι γυναίκες που έχουν ένα κοινό στοιχείο: Τη μητρότητα. Η JenniferAniston, η Kate Hudson, η Julia Roberts και η Britt Robertson αποδεικνύουν με τρόπο συγκινητικό ότι κάθε μητέρα είναι ένας εν δυνάμει ήρωας.

Τέσσερις, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, οικογένειες έχουν μια ευκαιρία για επανασύνδεση, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους απρόοπτο στην προσπάθειά τους να γιορτάσουν την μέρα αυτή με τον τρόπο που ταιριάζει σε καθεμία ξεχωριστά.

Η ταινία, παρότι δεν έχει αποθεωθεί από τους κριτικούς, είναι συγκινητική, αστεία και με χιούμορ. Ότι πρέπει για όλες τις μαμάδες που έχουν ανάγκη να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστα το απόγευμά τους.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ
Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χαντσον, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας:Κωμωδία

Μείνετε συντονισμένες στο Mothersblog γιατί αύριο έρχεται σούπερ διαγωνισμός με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας.Ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχει δώσει ποτέ το Morthersblog θα γίνει δικό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved