Η ανάρτηση μιας μαμάς που έγινε viral για τον πιο απίθανο λόγο!

Δεν νιώθουν όλες οι μαμάδες άνετα, ώστε να φωτογραφίσουν το σώμα τους και να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία τους στα social media όπως κάνουν κάποιες διάσημες μαμάδες.

Η ανάρτηση μιας μαμάς που έγινε viral για τον πιο απίθανο λόγο!

Μία όμως έκανε τη διαφορά. Πρόκειται για την Κονστάνς Χολ, μία ροκ μαμά και blogger που τόλμησε να φωτογραφίσει το σώμα της με εσώρουχα, κρατώντας τον γιο της αγκαλιά και αποκαλύπτοντας όλα της τα σημάδια... και τατουάζ!

Το γύρο του διαδικτύου όμως δεν κάνει μόνο η φωτογραφία της αλλά και το μήνυμα που τη συνόδευε κάνοντας πολλές μαμάδες να αναδημοσιεύουν την εικόνα και το μήνυμα στον δικό τους «τοίχο» στα social media!

 mamam

«Σαν μια βασίλισσα αγόρια!

Έχει ψεγάδια
Βρίζει
Τρώει κέικ!!
Έχει παρελθόν που της αξίζει!
Είναι αδύνατη, με καμπύλες, μυώδης και της αρέσει!
Γιατί είναι μία βασίλισσα!

Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως θα θέλατε οι κόρες σας, οι ανηψιές σας, οι κόρες φίλων σας να αγαπούν τον δικό τους εαυτό.

Τώρα σας προτείνω, όλες σας, να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας, μια εικόνα σας τέτοια που η κοινωνία θεωρεί πως είναι ακατάλληλη για σας, επειδή είστε πολύ αδύνατη ή πολύ
μεγάλη ή πολύ χοντρή ή ακόμη επειδή έχετε πολλά παιδιά ή επειδή δεν έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση ή για όποιο λόγο σας έχει κάνει να αισθάνεστε πως δεν αξίζετε να αγαπάτε το σώμα σας ή τον εαυτό σας.

Μια φωτογραφία σας με τα εσώρουχα, με το μαγιώ σας, τρώγοντας σταφύλι ή έχοντας έναν γυμνό γυμνασμένο άνδρα να σας κάνει αέρα, ο,τιδήποτε. Κάντε hashtag #likeaqueen και ναι, προτείνετε το στις ξεχωριστές queen φίλες σας.

Και ας καθίσουμε να απολαύσουμε την αυτοπεποίθηση που αρμόζει σε μια βασίλισσα, με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι. Γιατί τα βασιλικά μας σώματα το αξίζουν τόσο πολύ. #constancesqueens #likeaqueen

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved