Γιατί η συγγνώμη μίας μαμάς στο facebook έγινε viral

Μια μαμά από την Αλαμπάμα, η Kyesha Smith Wood, κατέφυγε στο facebook προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους των παιδιών της για την απρεπή τους συμπεριφορά σε κυρία που είχε πάει με την κόρη της στον κινηματογράφο.

Γιατί η συγγνώμη μίας μαμάς στο facebook έγινε viral

Οι δύο κόρες της Kyesha μαζί με το γιο της, πήγαν στον κινηματογράφο για να δουν την ταινία Cinderella. Όπως όμως την ενημέρωσε ο 16χρονος γιος της , τα κορίτσια ήταν αγενή όταν μία κυρία που μαζί με την κόρη της έβλεπαν την ίδια ταινία, τις ζήτησε να κάνουν ησυχία.

Μάλιστα μετά το τέλος της ταινίας, η κυρία αυτή πλησίασε τα νεαρά κορίτσια και με ενόχληση είπε ότι δεν θα έχουν σύντομα την ευκαιρία μαζί με την κόρη της να ξαναπάνε κινηματογράφο, καθώς ο άντρας της έχει απολυθεί, και δεν θα έχουν χρήματα!

Η Kyesha Smith Wood ένοιωσε την ανάγκη να αναζητήσει τη γυναίκα αυτή και να ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά των παιδιών της, λέγοντας ότι θα υποστούν την τιμωρία που τους αξίζει. Παράλληλα, καλούσε τη γυναίκα να επικοινωνήσει μαζί της, λέγοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της θεωρούν υποχρέωσή τους να πληρώσουν τα εισιτήρια για την επόμενη ταινία που θα θελήσει να δει.

mothers facebook

Τελικά το μήνυμα έφτασε στον αποδέκτη και οι δύο γυναίκες κατάφεραν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Η Kyesha Smith Wood ζήτησε συγγνώμη για την αγένεια των παιδιών της, η οποία και έγινε δεκτή.

Ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια που κατέκλυσαν τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δίνοντάς τη συγχαρητήρια για την αντίδρασή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved