Ποιος χριστουγεννιάτικος τύπος μαμάς είσαι;

Και όμως, υπάρχουν επτά χριστουγεννιάτικοι τύποι μαμάδων. Επτά διαφορετικοί τύποι μαμάδων που ξυπνά η κάθε μια διαφορετικά κάθε πρωί των Χριστουγέννων.

Ποιος χριστουγεννιάτικος τύπος μαμάς είσαι;

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί οι χριστουγεννιάτικοι τύποι και επιλέξτε τον δικό σας.

1. Η «μάζεψε όλα τα χαρτιά περιτυλίγματος» μαμά
Πρόκειται για τη μαμά που αμέσως μόλις το παιδί της ανοίξει τη συσκευασία του δώρου του, βάζει τα χαρτιά σε μια σακούλα σκουπιδιών καθώς δεν θέλει να είναι το σαλόνι της άνω κάτω.

2. Η «τέλεια με τις πυτζάμες» μαμά
Πρόκειται για τη μαμά που έχει παραγγείλει πριν τρεις μήνες ίδια σετ πυτζάμες για κάθε μέλος της οικογένειά της, απλά για να είναι τέλειοι και γιορτινοί όλοι μαζί το πρωί των Χριστουγέννων.

3. Η «φωτογράφος» μαμά
Πρόκειται για τη μαμά που φωτογραφίζει τα παιδιά της κάθε φορά που ανοίγουν ένα δώρο, απλά για να δείξει σε θείους, θείες, παππούδες και νονές πόσο πολύ άρεσαν τα δώρα στα παιδιά της.

4. Η «δεν με νοιάζει τίποτε» μαμά
Πρόκειται για τη μαμά που δεν τη νοιάζει το χάος και τα σκουπίδια στο σαλόνι. Για τη μαμά που δεν θα «σετάρει» τις πυτζάμες. Για τη μαμά που απλά θέλει να ξυπνήσει το πρωί και να χαρεί μαζί με τα παιδιά της.

5. Η «περιμένετε μέχρι να σας πω εγώ» μαμά
Πρόκειται για τη μαμά που θέλει να έχει ένα ήρεμο πρωινό χριστουγεννιάτικο ξύπνημα. Θέλει να είναι όλα σε τάξη και τα παιδιά να περιμένουν να ανοίξουν τα δώρα μέχρι εκείνη να δώσει το πράσινο φως.

6. Η «δεν θα βγείτε από το δωμάτιό σας» μαμά
Πρόκειται για τη μαμά που θέλει να είναι όλα έτοιμα και στη θέση τους. Δεν θέλει να βγουν τα παιδιά από το δωμάτιό τους πριν από εκείνη γιατί πολύ απλά θέλει να κάτσει στον καναπέ και να απολαύσει την αντίδρασή τους μόλις τους πει... «Δείτε τι σας έφερε ο Άγιος Βασίλης!!».

7. Η «μαλλιά και μακιγιάζ στην πένα» μαμά
Πρόκειται για τη μαμά που μόλις ξυπνήσει θα χτενιστεί και θα βαφτεί αμέσως. Δεν πρόκειται οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες να τη βρουν σε «μαύρο χάλι»

Δείτε εδώ περισσότερα χριστουγεννιάτικα θέματα όπως και πώς θα φτιάξετε νόστιμες υγιεινές χριστουγεννιάτικες συνταγές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved