Άριελ 2: Μαμάδες Vs Κόρες «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!»

Πρόκειται για μια ταινία που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι γονείς έχουν πάντα δίκιο ή τουλάχιστον πως οι άνθρωποι, μόλις γίνουν γονείς, σκέφτονται ακριβώς όπως όλοι οι γονείς.

Πόσες φορές έχετε φτάσει στο σημείο να πείτε: «Σκέφτομαι όπως η μαμά μου!» ή «Μιλάω όπως οι γονείς μου;», σίγουρα πολλές. Και στο ίδιο σημείο φτάνει και η Άριελ, η γοργόνα που μικροί μεγάλοι αγαπούν και λατρεύουν! Η Άριελ, ζει ξανά τη δική της ιστορία και αυτή φορά αυτή είναι εκείνη που δεν επιτρέπει στην κόρη της Μέλοντι, να κολυμπήσει στο νερό, αυτή που δεν της επιτρέπει να μαζεύει αντικείμενα από τη θάλασσα όπως κοχύλια και πέτρες, εκείνη που βάζει όρους και γίνεται σκληρή με την κόρη της, απαγορεύοντάς της να πλησιάζει τη θάλασσα.

Σας θυμίζει κάτι; Ναι, η ιστορία της Άριελ αντίστροφα. Η Άριελ για ακόμη μια φορά συνειδητοποιεί πως ο πατέρας της, Τρίτων είχε δίκιο για το άγχος του και το φόβο του όταν η μικρή του κόρη έβγαινε στην επιφάνεια του νερού θέλοντας να δει τους ανθρώπους. Τον ίδιο φόβο που αντιμετωπίζει στη δεύτερη ταινία η Άριελ.

Μια ιστορία που μαθαίνει στους γονείς να μιλούν με τα παιδιά τους, να μην κρατούν μυστικά και να εξηγούν την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή. Ένα παιδί θέλει να το εμπιστεύονται όπως ακριβώς τα ίδια εμπιστεύονται τους άλλους.

Οι ταινίες της Disney, που προβάλλονται από τα κανάλια Novacinema δεν απευθύνονται μόνο σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους, καθώς τα μηνύματα που περνούν είναι διαχρονικά κι αφορούν σε όλες τις ηλικίες.

Απολαύστε αυτή την ταινία μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema που δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συλλογή Disney για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς το επιθυμείτε, κρατώντας τη μαγεία... για πάντα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved