Δείτε τι έκανε μία μαμά για να αποφύγει τα σχόλια για τις κόρες της

H Annie Nolan, blogger από την Αυστραλία, με το που γέννησε τις δίδυμες κόρες της, δεν σταμάτησε να δέχεται ερωτήσεις για τα μωρά, από γνωστούς και αγνώστους.

Δείτε τι έκανε μία μαμά για να αποφύγει τα σχόλια για τις κόρες της

«Είτε σας αρέσει είτε όχι , όταν αποκτάτε μωρό όπου κι αν πάτε , ακόμα και οι ξένοι αρχίζουν να σε ρωτούν διάφορα πράγματα, και ειδικά όταν είναι δίδυμα οι ερωτήσεις του τύπου , « είναι δικά σου ή τα υιοθέτησες», «είναι όντως δίδυμα», «αχ μοιάζουν πόσο μεταξύ τους», είναι οι πιο συνηθισμένες», σχολίασε η Annie Nolan .

Επειδή κουράστηκε να απαντάει λοιπόν σε ερωτήσεις, σκέφτηκε να ...τελειώνει μία και καλή με το «παιχνίδι των ερωτήσεων για τα μωρά» μέσω του Instagram .

Κάθισε λοιπόν και έγραψε ένα σημείωμα με απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα: « Ναι, είναι δίδυμα ", " Ναι , είναι και τα δύο κορίτσια ", «Όχι , δεν είναι ταυτόσημα ", « Εχουν γεννηθεί με καισαρική ", " Εχετε και εσείς δίδυμα στην οικογένεια σας; Θαυμάσια ". Τα σημείωμα με τις απαντήσεις το τοποθέτησε μπροστά από τις δίδυμες κόρες της στο καρότσι , τις φωτογράφησε και στη συνέχεια ανήρτησε τη φωτογραφία στο Instagram.

Annie-Nolan

Με τον τρόπο αυτό, η Annie Nolan, ελπίζει ότι θα σταματήσουν να τη ρωτούν συνέχεια τα ίδια πράγματα για τις δίδυμες κόρες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved