Αυτή η φωτογραφία δίνει και κουράγιο σε χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Ο λόγος θα σας συγκινήσει! (εικόνα)

Εφτά γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ντυμένες στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Λίγους μήνες αργότερα, οι ίδιες γυναίκες, ντυμένες στα λευκά, έχουν ντύσει τα μωρά τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα κρατάνε στην αγκαλιά τους.

Αυτή η φωτογραφία δίνει και κουράγιο σε χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Ο λόγος θα σας συγκινήσει! (εικόνα)

Η φωτογραφία που βλέπετε, έχει γίνει viral και δίνει ελπίδα σε χιλιάδες γυναίκες. Ο λόγος; Οι εφτά αυτές μαμάδες, έγιναν πηγή έμπνευσης για την Chasity Boatman, μία blogger που στηρίζει γυναίκες που έχουν αποβάλει και προσπαθεί να καταρρίψει το θέμα της αποβολής ως θέμα ταμπού. Τα μωρά αυτά ονομάστηκαν «μωρά του ουράνιου τόξου» και συμβολίζουν τα παιδιά που γεννιούνται μετά από μία αποβολή ή από το θάνατο ενός παιδιού. Όπως το ουράνιο τόξο βγαίνει μετά από μία καταιγίδα έτσι και αυτά, φέρνουν ξανά το φως και τη χαρά στη ζωή.

Η Chasity Boatman δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook σχολιάζοντας «Δεν λατρεύετε αυτά τα μωρά του ουράνιου τόξου; Αυτά είναι τα μωρά που γεννιούνται μετά από μία αποβολή ή μετά από το θάνατο ενός άλλου παιδιού. Στον πραγματικό κόσμο, τα πιο όμορφα ουράνια τόξα βγαίνουν μετά τις δυνατές καταιγίδες και προκαλούν το συναίσθημα ότι όλα θα φτιάξουν και θα πάνε καλύτερα. Μπορείς να εκτιμήσεις πολύ περισσότερο το ουράνιο τόξο, όταν έχει ζήσει την καταιγίδα...».

1rainbow

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία άγγιξε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο και έγινε αμέσως viral. Τα σχόλια που ακολούθησαν ξεπέρασαν τα 15.000 και γυναίκες από κάθε γωνία της γης εκμυστηρεύτηκαν τις ιστορίες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved